Cakes make me happy !

Pilih samada anda perlukan Custom Made Cake , Wedding Cake atau anda nak order kek terus siap delivery ke rumah anda !

tempahan kek

Custom made cake

Kek Impian anda ! Nak kek 3D bentuk Kereta Ferrari , bentuk Bag atau kek #PlantvsZombies . Hanya berikan details kek yg anda perlukan / tarikh majlis anda & team Bakers kami akan uruskan 🙂

wedding cake

Kek Kahwin Anda ! Atau untuk orang yang tersayang. Anda pilih daripada yang 6 tingkat kek , 5 tingkat Wedding cake+Cupcakes , Awesome Strawberry Chocolate Wedding Cakes

order cake

Kek di Hujung Jari Anda ! Kami uruskan delivery sehingga lokasi anda ( Coming Soon )

Doorgift pilihan anda

Terdapat pelbagai pilihan Doorgift mengikut budget anda siap dgn packaging yg cun-cun !

10 Tahun Pengalaman Menyediakan Doorgift

.. dengan lebih daripada 10 tahun pengalaman menyediakan pelbagai jenis Doorgift  dan pelbagai pilihan harga , kami pasti dapat memberikan anda pilihan yang terbaik untuk majlis anda . 

Daripada bahulu / Monster cookies / Muffin / Cupcakes / Brownies dan pelbagai jenis lagi pilihan Doorgift dan siap di datangkan packaging yang cun , insyaAllah kami pasti dapat membantu memudahkan anda mumbuat perancangan majlis istimewa anda kelak.

 

WhatsApp HOTLINE

+6012-666-4044

Customers are the core of our mission

Happy Memories from our customers

Thanks for giving us the opportunity to serve you ...​

 tq @anisbakery untuk cupcakes yang sweet n sedap 😘

Excellent job Anis Cafe…

 Our 4th time👍👍👍

Alahai Gorjesnya!!!

Entry ni aku nak mencatatkan kenangan aku mengsponsor kek kahwin adik ipar aku. walaupun dah lama dah berlalu majlis kahwin die ni (dah pegnen pun ko yah..hehe..) tp takpelah, sekurang-kurangnya tercatat jugak dlm blog aku kek yg mmg very the gorjesss!!!! and mendapat sambutan dan pertanyaan ramai orang yang tengok masa hari kejadian tu, penat si pengantin nak menjawab”aa..kek ni akak i yg sponsor..”,”kek cantik tu tanya akak i lah bli kat mana..”,”cantik ye kek tu?thankslah..akak i yg sponsor..” 

 ( baca seterusnya  )

Red Black Wedding Cake

Any inquiries?

We are here for you ..

ANIS BAKERY
Anis Cafe,  lot 6076, Jln Dato Dagang. Kg Sg Ramal Dalam. 

MON-SAT: 9AM – 5.30PM

 

GET OUR LATEST OFFERS

WHATSAPP HOTLINE
+6012 666 4044