2010 cupcakes

** update 03/02/2010** |  hot from oven… new ” Oreo Cupcakes”..

blueberry cupcakes @ anisbakery.net

welcome 2010…

bye bye 2009 !  ( what a fantastic year ! )

introducing our 2010 cupcakes …

the all new…  Blueberry Cupcakes ..

moist chocolate cupcakes  + topping with ( our secret recipe 🙂 ) blueberry cream + chocolate decor …

more to come ..  🙂

enjoice..

On the phone 019- 3797 569 ~ sham | 019-255 4537 ~ nisa | Email : [email protected]

19 thoughts on “2010 cupcakes”

    1. Salam Leeya..
      yess ade xtra charge untuk delivery , bermula drpd RM 10 & ke atas bergantung pada kawasan / lokasi Leeya .

      & harga cupcakes bermula drpd RM 65 & above , bergantung pada jenis cupcakes, packaging , decoration etc ..

      P.s : Leeya boleh lihat picture gallery kami di sini

      wslm ..

  1. salam Nisa,

    kalau nk tempah chocolate dipped muffin/ cupcakes utk door gift on 26 june 2010 boleh ke? nk around 1200pcs.. berapa ye price untuk sebiji?

  2. salam…sy nak taye ada x buat penghantaran kek ke melaka…untuk 30 january 2010..nak kek moist chocolate yang atas die ada strawberry ngan chocolate cadbury…berapa harganye ye….

  3. salam.. bestnya blueberry cupcakes… i love blueberry. nak tanya..bleuberry cupcakes ni tahan ke utk perjalanan jauh dlm cuaca panas… n berapa hari ketahanannya(expired). masih terima lg ke jika nak order utk 25 jan 2010?

  4. salam..boleh tak emel kan quotation harga utk blueberry cupcakes @ 2000 pcs?
    kalo nak buat tempahan untuk wedding gifts pada 30 mei 2010 nnt, bile last date nak buat tempahan? tahan berapa lama ye cupcakes tu nnt? Thanks..

  5. nisa..
    i berminat la nak order cupcakes dari anisbakery ni..
    nampak menyelerakan n cantik sangat..
    brape minimum cakes yg boleh order..??
    i nak order la..
    at least berapa lama tempoh order sblm tarikh delivery..??

  6. kak, i nak order 1 box of cupcakes with various flavor yang akak rasa best untuk promo.boleh tak ..? how muc… macmana akak nak hantar ye?saya tinggak di kuaters TUDM Subang..by the way,,, akak ada buat kelas tak?berminat nak belajar> berapa yuran>tq

  7. salam,
    nak quo utk 100pcs cupcakes..design floral … flavour boleh campur? how much is d cost?
    kalau blueberry muffin ada x? tlg bg quo utk 100pcs..
    * pls include prices with individual container ye..both for cupcakes and muffin

  8. fatin sarah shaheila hassan

    saya nak wat tempahan untuk majlis cukur jambul…saya nak tahu berapa harga untuk tempahan 100 pcs cupcakes sekali ngan box?? Bagaimana ngan penghantaran sbb saya tinggal sekitar k.l

  9. salam..how much kek yg mcm jenjarom tuh..red and black..
    and kalu nak tempah cupcakes for kids..
    decoration sume kira harga mcm mane ye…
    kedai akak kat ne..

Leave a Reply