2010 wedding cakes : all chocolate wedding cakes ( white edition )

diperkenalkan versi terbaru all-chocolate-wedding cakes kami dengan versi putih ( white chocolate ) . Nampak lebih elegent , bergaya 🙂 & sedap … !

all chocolate wedding cake  ( white edition)

Kek ekslusif ini , hasil inspirasi daripada versi asal all-chocolate-cakes kami sebelum ini , cuma kali ini kami menggunakan white chocolate sebagai hiasan utama . Yang bagusnya , oleh kerana warna kek ini putih , maka lebih mudah warna lain di gabungkan dengan jenis kek kahwin seperti ini. Samada tema anda biru , merah , pink hijau dan sebagainya – insyaAllah  semua warna – warna ini mudah untuk dipadankan dengan hiasan kek . Dan yang pastinya ini adalah satu faktor penting untuk anda memilih wedding cake untuk perkahwinan anda kelak :)  ( betul tak ? 🙂 )

All-Chocolate-Wedding-Cakes

setelah melalui pelbagai peringkat transformasi , daripada 3 tiers all chocolate wedding cakes , 2 tingkat & sehinggalah kepada versi kek + strawberry  , antara yang paling mencabar  pernah kami siapkan ( lihat gambar kek di sini & slideshow di sini ).

Jenis kek = Moist chocolate. Di layer dengan – chcocolate topping ( garnache) di biarkan “set” sebentar dan kemudian di hias dengan kepingan2 coklat. ( All are handmades ) satu persatu – hingggalah pada kepingan terakhir. Keseluruhan proses menyiapkan kek ini benar2 memakan masa.Tetapi itu semua tidak menjadi masalah  kerana  jenis kek ini merupakan antara kek kesukaan  kami …

Your Version of All-Chocolate-Wedding Cakes ?

jadi bagaimana rupanya nanti versi  “all-chocolate-wedding-cakes” ini untuk majlis anda kelak   …?

enjoice….

On the phone 019- 3797 569 ~ sham | 019-255 4537 ~ nisa | Email : [email protected]

Related Links :

21 thoughts on “2010 wedding cakes : all chocolate wedding cakes ( white edition )”

  1. Salam.Kalau saya nak kek coklat 2 tingkat utk 6.6.2010,sempat lagi ke??berapa harga dan penghataran macam mana??

  2. Leh bg harga untuk all choc wedding cake ( 2 & 3 tier). bg skali ngan white edition yer. majlis sy 01.01.2011.

  3. salam, kak tumpang tanya..
    berapa anggaran harga utk 3 tingkat? 2 tingkat ? 1 tingkat?
    tema sy white + purple..
    majlis sy 20 nov 2010 ni..
    I stay kt mersing.. penghantaran tu cmne ek?

    plz advise..

    tq

  4. salam kak anis..leh sy tau harga utk kek design ni x..its very nice..
    tema majlis sy putih + hijau (just like warna riben ni)..kenduri 13 nov 10 at negeri sembilan..tp sy leh arrage utk amik kt KL sbb i work kt KL..please reply as soon as possible k.terima kasih

  5. nurul huda bt razali

    salam…sy ingin melihat pilihan kek2 yg ada di tempat saudara/saudari jika sy berminat sy ingin menempah kek perkahwinan di tempat saudara/saudari.boleh ke pihak saudara/saudari menghantar gambar2 atau design kek2 terbaru pada sy?

  6. salam,
    saya mahu buat tempahan cake seperti di atas.
    satu lapis sahaja untuk hantaran
    riben dan bunga soft pink
    cake dan choclate maintain warna putih seperti dalam gambar.
    untuk majlis 20/11/2010
    saya ambil pada 19 / 11 / 2010
    minta hantar sebut harga. TQ

    1. Salam Irza ..

      berikut adalah harga untuk wedding cake ini :

      all chococolate wedding cakes ( in White! ) = RM 490.00 ( 3 tiers )

      ** belum termasuk kos delivery / kos pemasangan

      thanks Irza

  7. Salam,

    Saya nak order wedding cake ni 2- tier utk majlis 12/03/2011…masih sempat ke?
    brapa harganya? mcm mana cara pembayaran?

    Thanks
    Azleen

Leave a Reply