2011 New Packaging for Bahulu Wedding Gift | 3 new colors & design that you will love !

2011 new wedding gift packaging

kami memperkenalkan barisan terbaru packaging untuk Bahulu wedding gift .

Edisi 2011. New Design . New Colors. More Choices for U  Smile

Lihat Slideshow yang  kami sediakan di bawah  :

( Atau anda juga boleh lihat di Gallery kami di sini & di Facebook Picture Gallery di sini )


Details harga untuk pakej tempahan bahulu ini boleh di dapati di sini .

thanks All .

189 thoughts on “2011 New Packaging for Bahulu Wedding Gift | 3 new colors & design that you will love !”

  1. salam….
    ade tak bahulu warisan (bahulu yg kecik2 tu)…packaging yg simple (dlm plastik jer pon takper..)..nak tau harga utk 200 paket, 500 paket, 1000 paket…(satu paket 2 biji bahulu)…tq

    1. Emma …
      untuk wedding next year kami suggest , langkah yg terbaik adalah untuk Emma membuat pengesahan tempahan se.. segera mungkin . Harga yang kami berikan adalah harga untuk tahun ni sahaja .
      ** secara jujurnya , kami tidak dapat memberikan guarantee – harga yg sama dapat diberikan untuk tahun depan . Dengan Kos yang asyik meningkat naik ( contohnya di sini ) kita tidak tahu apa akan terjadi next year .
      ** harapan kita adalah – kos barangan tidak naik mendadak sangat .. 🙂

      ————-
      ** sila refer pada senarai harga yg telah kami emailkan sebentar tadi .
      ** setiap pengesahan tempahan yg dibuat untuk jangka masa terdekat ini – untuk tahun depan , kami akan tetap memberikan harga yg sama – walaupun terdapat peningkatan pada kos barangan .

      tqvm & wassalam

  2. saya ingin bertanya mengenai harga bahulu kemboja berserta kotak untuk 1000. terima kasih. saya menunggu jawapan di email saya.

  3. Salam kak..
    Boleh mintak quotation untuk bahulu kemboja ( 300pcs)
    weeding on 13.03.2011.
    Lagi 1 nak tnye, untuk new packaging next year..kotak disediakan rebin pemegang sekali x?

  4. salam..bleh saya dptkan quotation utk bahulu kemboja utk 1000pcs.
    klu budget sekitar rm 2.00ke bawah ada gift yg sesuai?
    kos delivery utk penang?
    tempoh masa bahulu expired dari tarikh penghantaran?

  5. salam..wedding saya cadangnye nak langsung dalam bulan syawal 2011..boleh sy tau bile masa yg sesuai untuk tempahan..tempah untuk 500 biji – bahulu biasa + kotak + riben..
    kalau sy nak collect sendiri boleh? sbb boleh collect sendiri..

  6. saya berminat utk tempah bahulu chocolate rice utk my wedding 28 May 2011 for 500. Boleh bagi quotation tak. Saya boleh ambil sendiri. Boleh x saya nak request warna light green pnye box…. Kalau xde apa2 warna yang berkaitan dgn green la. Terima kasih…

  7. salam, boleh bagi saya quotation utk 500 bahulu kemboja dan muffin coklat? saya nak buat comparison price before decide pilih muffin atau bahulu. majlis will be on 5th feb 2011.

  8. Salam..wedding saya insyaallah akan berlangsung pada sept 2011. Boleh sendkan quotation untuk bahulu kemboja (coklat rice) untuk 600pcs beserta dgn kotak.

      1. Salam.

        Wedding tarikh wedding saya adalah pada hari raya aidilfitri nanti iaitu 3 Sept 2011. Saya bekerja di KL, ttp wedding sy akan di langsungkan di Ipoh. saya nak tahu bahulu ni boleh tahan berapa lama? dan mcm mana penghantaran tempahan?
        Berikut maklumat tempahan saya:

        Kuantiti : 600 kotak
        Perisa Bahulu : Coklat Rice
        Packaging : warna orange / black .

        Boleh berikan harga penuh untuk tempahan ni??

  9. salam kak….saya kawen awal bulan 6 tahun 2011 di tganu. sy nk tanye quotation baulu kemboja (coklat rice) untuk 400 pcs-500pcs beserta kotak…tq…

  10. hi…

    forward quatation untuk 2000pcs bahulu kemboja nad 2000pcs for bahulu cermai(coklat rice)beserta kotak.wedding for two sisters this coming mei.

  11. salam..nk mintak quo utk 400 biji utk bahulu choc rice(bahulu+kotak+pemegang reben)..bahulu ni tahan brape lame ye?
    boleh x delivery utk le terengganu?

  12. salam… saya ingin mendapatkan quote unt price bahulu ngan kotak pink purple… cup cake/muffin… untuk 1000 org… reply 2 my email pls… tq…

  13. Salam Kak Nisa,

    Saya ada menempah bahulu in box tahun lepas, bulan 7 untuk engagement..200 boxes. Tetamu dan keluarga sangat2 berpuas hati dengan rasa dan kesegaran bahulu anisbakery. Terima kasih.. =)

    Saya ingin quotation untuk wedding, April tahun ini. tempahan berjumlah 1300 pcs, bahulu in box dan juga yang tanpa box, hanya di”seal” dalam plastik. Sebab saya masih berbincang dengan famili souvenir untuk tetamu kami.. =))

    Amalina, Bangi

  14. salam kak..boleh order bahulu with box with printed personal name ke?how much charge kalau deliver ke muar, johor?majlis sy bulan 9/2011,bile agaknye sy kene book order?
    TQ..

Leave a Reply