35 days of Chocolate Truffles Promotion !

**Latest Update ** 21 Jun 2011**  New ! packaging terbaru untuk Chocolate Truffles

Salam .. all..

Sebagai menghargai sokongan anda pada AnisBAkery.net …bermula hari ini   8th of Feb. 2011  sehingga 14 March 2011 ( 35 days )  kami akan memberikan harga teristimewa untuk package Chocolate Truffles kami …  Yess .. selama 35 hari sahaja ….Smile

chocolate truffles @ AnisBakery.net

chocolate truffles @ AnisBakery.net

Exclusive Chocolate Truffles  From ANisBakery.net

Setiap satu chocolate Truffles diperbuat “from scratch”  setelah  beberapa kali mencuba resepi Chocolate Truffles. It’s not the best in the world …  yet . But we like it . We love the taste. ( & we hope U will too  .. Smile )

Yang paling best dengan Chocolate Truffles ni – setiap satu set  ( Pack of 35 pcs ) akan mempunyai 7 hiasan  berlainan. Daripada almond slices ( our favourite ) / almond nibs / Almond Flakes /High quality Cocoa Powder / desicated cocunut / oreo  ataupun plain dark Chocolate …  ( dan lain2 lagi … ) .  Pemilihan hiasan untuk setiap  Chocolate Truffles ini amat penting kerana ia akan mempengaruhi “rasa akhir” setiap Chocolate Truffles. …

ermmm … bercerita tentang Chocolate Truffles ini pun sudah cukup membuat kami teringat2 rasa chocolate truffles ni .. he he

Packaging | Chocolate Truffles

Untuk tujuan promosi ini , setiap tempahan Chocolate Truffles ini akan datang di dalam  kotak khas ( pack of 35 pcs )  with transparent top cover .

packaging truffles

dan  lengkap dengan riben .

Chocolate Truffles for Hantaran / Birthday Gift / Corporate Gift ( atau untuk majlis makan2 … )

Samada untuk majlis terpenting anda ( sebagai  hantaran perkahwinan .. etc) , untuk birthday present pada insan teristimewa ataupun sebagai corporate gift pada clients / business partner anda  – Chocolate Truffles in a box amat2 perfect sebagai satu pilihan anda .

ok… jika tiada majlis istimewa lain…  untuk  majlis makan2 di rumah / pejabat pun boleh juga  .

Harga | Chocolate Truffles

Setiap satu set Chocolate Truffles ( pack 35 pcs )  akan datang dengan packaging khas + Riben  + 1 small card .

Harga Biasa = RM 120 / set
Harga Promosi = RM 99.00/set

** untuk tempahan sila gunakan order form yg kami sediakan ini : https://anisbakery.net/order-online/tempahan-chocolate-truffles atau anda boleh gunakan order form di bawah ini .

Promotion Chocolate truffles

Harga Khas untuk Pelanggan2 ANisBakery.net

Sekiranya anda pernah berurusan dengan kami sebelum ini , samada membuat tempahan Cupcakes / Bahulu / Muffin / Chocolate / Kuih Raya / Wedding Cakes / Kek  atau  tempahan  apa sahaja sebelum ini  :

** kami akan memberikan harga xtra-special pada : RM 85.00 / set
** bersamaan  dengan penjimatan sebanyak = RM 35.00 ( less 29%)

p/s : make sure anda menggunakan email yang sama seperti yang anda gunakan untuk membuat tempahan sebelum ini . Supaya  database kami dapat mengesan tempahan anda sebelum ini . Dan kami akan memberikan harga yg best ini 🙂

FAQ | Tempahan Chocolate Truffles

1.  Berapa hari awal diperlukan untuk membuat tempahan ?

4 – 5 hari awal .

2.  Ada charge untuk delivery service ?

yes … ada extra charge untuk khidmat delivery . Kos delivery bergantung pada lokasi anda & jumlah tempahan  .

3. Boleh buat tempahan sekarang ( dengan harga istimewa ini ) tetapi untuk digunakan pada akhir tahun 2011 ?

Yes boleh  buat booking sekarang ye.

4. Selamat untuk perjalanan jarak jauh tak ? ( contohnya : Perlis ke Johor ?  🙂 )

insyaAllah selamat . Pasang Aircond dalam kereta. Jangan letak dalam Boot kereta ye..

….  ok itu je FAQ yang dapat difikirkan buat masa ni . Sila tinggalkan komen di bawah sekiranya anda mempunyai sebarang pertanyaan lain …

thanks all . Wassalam .

Order Form | Tempahan Chocolate Truffles


15 thoughts on “35 days of Chocolate Truffles Promotion !”

    1. Faz :
      perlukan pilihan choc truffles dgn individual packaging atau Faz sudah mempunyai packaging sendiri … ?

      bila majlis Faz ye ..?

      kami akan emailkan quote harga nanti .

      wslm

  1. Majlis bulan sept ni.. If include packaging, u jual brape per box n how many pcs?? If only truffles je how much plak???

  2. Salam. Soalan saya kebetulan sama pulak mcm Faz, Truffles include packaging, berapa RM?Kalau truffles je berapa RM?Saya hanya nak 200 biji je.Majlis akan diadakan pada 18 Jun 2011.TQ 🙂

Leave a Reply