1 thing 2 DO ..

annivesary cupcakes 🙂

kami amat2 menyukai wording pada Cupcakes ni !

“… 1 thing 2 do..

3 words 4 U..

1 luv U “.

thanks pd Ira 🙂

thanks …

On the phone 019- 3797 569 ~ sham | 019-255 4537 ~ nisa | Email : [email protected]

16 thoughts on “1 thing 2 DO ..”

  1. Hahahah..malu pula rasanya. Kpd K.Nisa, saya lah Ira yg Nurriza (tempah muffin utk wedding kt JB bln 12) dok cakap2 tu…Kawan master saya tu 🙂 Anyway, thanks k.nisa n en.sham. God Bless!

  2. kak nisa klu cupcakes yg kat ats ni bpe RM???
    majlis saye bln 11.. ble leh saye order..
    saye tinggal area semenyih.. delivery bleh?

  3. slm..
    cupcakes yg atas ni 25pcs kan?
    comel n sweet sgt..
    bleh emel saye harga kalo nak EXACTLY mcm yg dlm gmbr ni?
    thanks..
    jgn lupe reply emel saye yg sblum ni ya?

  4. hai kakak…terlampau cantik sgt cupcake ne…terutamanya wording tu…if saya nak tempah untuk bln12 nie boleh x??nak sebiji wording cam nie tp nk design yang lain ckit…saya nak 25pcs..how much ya kak???

    1. Salam Hayati …

      berkenaan cupcakes ni terdapat 2 variasi :

      1. variasi 1 : harga = RM 70 / sekotak / 25 pcs — lihat gambar di atas
      2. ATAU variasi 2 : harga RM 90 / sekotak / 25pcs — lihat di sini

      ** jenis kek : moist chocolate cake
      ** untuk variasi 2 = jenis cream topping = special ” rich strawberry Cream ” dgn hiasan fresh strawberry atas cupcakes + wording drpd coklat

      thanks Hayati & wassalam …

  5. salam..
    kak..lawa laa cupcake n wording tu..brape min kuantiti akak amik tuk tempahan ek..kalu nak below 10 bole ke?

  6. haiiii…kak saya nak b’minat nak tempah cupcakes utk this mother’s day nie, tp da tak design2 lain? plz… e-mel yer with price skali a.s.a.p TQ

  7. salam..
    kak nisa sy suke la wording cupcakes ni…boleh x sy nk mcm wording kat ats utk new blueberry cupcakes ? untuk 25/5 ni..for annivesary..
    boleh x email price

  8. salam..
    hai kakak…cantik sgt cupcake nie…like sgt..terutamanya wording tu…if saya nak tempah untuk bln 6 nie boleh x??nak sebiji wording cam nie tp nk design yang lain ckit…saya nak 25pcs..how much ya kak???

Leave a Reply to faeznur mohsin Cancel reply