Bahulu Kemboja Wedding Gift | Sold-Out

**latest update | 28 oct 2009** new packaging , new design & new colour ( Pink & Purple) . Available now !

yess betul tu . Semua 1st batch order untuk packaging kotak bahulu kemboja kami sudah habis ditempah ( sold-out) dalam masa sebulan je..!   ( ok..ok… mungkin  bukan betul2 sebulan , mungkin sebulan lebih sikit … Open-mouthed )

Alhamdulillah..

Professional Designer From Klang

sekali lagi, kami meminta  kenalan kami ( Professional Designer From Klang )  , yang membantu kami merakacipta design terbaru kami untuk 2009 . –> untuk prepare the 2nd batch ( another 10k units) ..

sangat2 kagum dengan perkhidmatan yang disediakan , kesemua 2nd batch sudah selamat sampai hari ni ..  > cekap , pantas..!

2nd Batch | Dibuka untuk tempahan

hurry ! ..  jika anda masih belum membuat tempahan , sila email kami hari ni ..  supaya kami dapat memasukkan  anda ke dalam ‘priority booking list’ kami.

dan jika anda masih belum mencuba bahulu kami , kami alu2kan anda untuk membuat temujanji dengan kami hari ni , untuk merasa sendiri bahulu 2 kami..

thanks all…

On the phone 019- 3797 569 ~ sham | 019-255 4537 ~ nisa

Related Links :

  1. **latest update | 28 oct 2009** new packaging , new design & new colour ( Pink & Purple) . Available now !
  2. tempahan bahulu kemboja | wedding gift ( pakej 2008 )
  3. tempahan bahulu wedding gift | exlusive gold & silver box

41 thoughts on “Bahulu Kemboja Wedding Gift | Sold-Out”

  1. Astrie Surwati (sue)

    salam….k nisa…my hubby ckp sedap giller cc hari tu….
    dia pun de bg kat su sket…mcm syg jer nak makan cz lawa sgt….. 🙂 pe pn…tq k nisa…..t bday b nak tempah lagi…. 🙂

  2. Salam..Sham & Nisa. Boleh saya dapatkn map Anisbakery & kul brapa waktu operasi tuk saya ambil tempahan bahulu kemboja nanti.

  3. hai boleh sy dapt kan quotation untuk 1600…ade 3 jenis bahulu kan?? sy nak tahu quotation tuk ketiga2 sekali..TQ

  4. sham & nisa,

    bole check email u? i ada request for 600 pcs.
    btw, lovely boxes! can i have the same color of boxes as pics above?
    my sis wedding theme is green. thanx a lot!

  5. salam..bleh bg sya quotation utk 3 jenis bahulu anggaran dlm 600 ke 800 box. bagi hage semua kos yg terlibat yer….ade testing food ker….

    1. Sorry May ,

      kotak / packaging kami sediakan khas / eksklusif untuk customer kami yg mengambil pakej tempahan wedding gift ini sahaja.

      ** kami tidak dapat menjual kotak sahaja.
      thanks May 🙂

  6. kalau saya nk buat tempahan untuk 250pcs berapa harganya ye?
    bole saya tengok design2 kotak yang dihasilkan x?
    tlg email sy ye…Tq..

Leave a Reply