Cupcakes Hantaran Package for Dila & Ujai

Selamat Bertunang di ucapkan pada Dila & Ujai..  🙂

ini merupakan variasi terbaru pakej cupcakes di AnisBAkery.net .Pakej kali ini sedikit berlainan daripada pakej Pink Cupcakes Hantaran  kami sebelum ni .  Chocolate Cupcakes dengan decor small rose flower di setiap cupcakes . 25 pcs kesemuanya.

Kami amat2 berbesar hati dapat menyiapkan cupcakes  ni & terima kasih pada Dila & ibunya yang sudi memberi kami sedikit masa hari tu untuk kami menyiapkan “wording”  pada Cupcakes Dila ni .( … he he Nisa nyaris2 tak letak wording pada cupcakes tu ..  )  Nasib baik Dila yang mengingatkan kami time tu ..

more pictures…

** wording diperbuat daripada Chocolate….

Thanks pada Dila & ibunya yang amat2 sporting … 🙂

 

 

On the phone 019- 3797 569 ~ sham | 019-255 4537 ~ nisa

 

Related Links :

 

65 thoughts on “Cupcakes Hantaran Package for Dila & Ujai”

  1. Nice! Tlg beri quotation utk hantaran kahwin cupcakes ni. Theme color off white + light blue. Ada delivery to kajang? Please reply to my email. Thanks

  2. kak nisa~~
    thanks coz sudi amik tempahan ni…
    rmai yg ske cupcakes yg akak buat neh…
    sume org di luar sana…
    sile laaa order ngn kak nisa neh…
    kak nisa neh baaaaaik sgt!!!
    senang bwk berbincang!
    saye suke!!!
    =)

  3. Hyee Nisa and Sham..
    Boleh saya tahu harga cupcakes atas ni berapa?
    exactly corak,style dan cupcakes macamni..
    minta quotation jugak ye.
    btw, saya di Sungai petani, Kedah.nak buat untuk engagement jugak if u accept.
    tq. akan tunggu ur email ! 🙂

  4. aii kak
    mtak emel quote tuk cupckes dila & ujai 2
    cantik je
    if boleh, nis nak tempah untuk majlis tunang nis..

    if ada cupcakes tunang kaler putih, merah, itam leh tlg email skali x
    thanks kak

  5. salam. saya nk tempah cupcake hantaran macam dila & ujai utk pertunangan adik saya. nk tanya harga dulu. harap dapat balas e-mel. tk.

  6. saye sgt suke juge cuppies utk dila ni. bape harga dia for 25 pcs?? saye nak wat tuk tunang july nnt..pls send quotation to my mail eh..thanks

  7. Salam..
    Hai..bleh x email kan quotation utk cupcakes ni? and if ade lain2 purple theme cupcakes, leh x tolong emelkan skali…thanks in advance..

  8. Nor Fazlina Zainudn

    hye akak…sgt cute la cupcakes untuk dila n ujai nh…
    bole tak nk tempah for my engagement..dis august..
    plishh…send more info to [email protected]..about ur cupcakes and wedding/engagement cake..

  9. salam…kak..
    cupcakes yg vry2 cute n im so intrsted to know bout that…
    bley x akak bg smpel others cupcakes lain…sbb tgh planning tuk order cupcakes for tunang..tuk 3 pertunangn bulan 10 dis year…n klu bley bg sekali ngn price list dah…
    im waiting ur reply n more info bout that..thanks…

  10. Saya nak tempah cupcakes macam dila n ujai untuk hari perkahwinan adik saya pada 05/07/2009.Boleh tak sham n nisa bagitahu price nya. Warna tema kuning….then price untuk cadburry cupcakes sekali…ASAP ok….

  11. saye pun nak jgk!
    quote harga utk 25 pcs exactly like dis picture..but maybe nak cupcake yg lain..wording n packaging may as well like the above..
    emel me ya? tQ!..

  12. hai..
    saya nak buat tempahan cup cakes. Tapi x pasti nak design macam mana.
    majlisnya tak rasmi….. cuma kami sekeluaga ingin bertandang dan nak hantar cincin tanda. bole tolong bagi suggesstion tak.

  13. saya nak buat tempahan cup cakes untuk majlis pertunangan. Tapi x pasti nak design macam mana.bleh x bantu saya?tema lelaki hitam/silver & perempuan lak warna pink.klau bleh saya nak hiasan sekali..tolong designkan n price sekli..tq

  14. sy minat nk wat tempahan untuk hantaran tunang la exactly nk macam pic ni..boleh send quotation kt email sy x?and lagi satu nk gak quotation for wedding gift including packaging and tag skali.thanx ye..

  15. cupcakes hantaran pertunangan dilla & ujai ni berapa RM?
    + wording but w/o packaging…..leh tahan berapa ari ek, cupcakes nie..
    tlg ekk..bg jawapan..

  16. nak tahu harga for this cupcake for hantaran & wedding cake…look through all the pic but donno where the pricelisting….thanks in adv…

  17. saye sgt suke juge cuppies utk dila ni.. sweet sgt warna nye.. bape harga dia for 25 pcs?? saye nak wat tuk tunang 28 November 09 nnt..pls send quotation to my mail eh..thanks..

  18. hi,
    if nk order exactly mcm ni leh tak?the cream and roses kaler putih, but the beads tu nk kaler peachy orange.
    berapa ek dia nyer harga? for 15pcs and 25pcs.
    email tau

  19. saya nak tempah cupcakes tuk 26/12/2009 tuk hantaran pertunangan saya..
    masih boleh terima tempahan tak??
    boleh bagi harga tuk tempahan pakej pertunangan…
    sgt berminat ngan cupcakes cadbury ….

  20. comeinyer cupcake nih…
    saya nak order gak buat hantaran…tapi nak tema coklat gold. hmm…leh bagi quotation x kak? oh ya…saya nak bawak naik flight nih…agak2 ok ke??

  21. Dear Sham n Nisa,

    If I nak tempah utk my bro’s wedding hantaran, this 6/2/10, boleh terima lg order tak. Amat berminat dgn cupcakes cadbury, coz tema coklat gold. I’m staying in shah alam. How to collect from u?

    Tk.
    Yana

    1. Salam Yana ,

      terdapat dua pilihan : samada Yana boleh pickup sendiri ( kami di Bangi ) ATAU kami boleh sediakan khidmat delivery.

      kami sudah emailkan details lokasi & map kami serta kos delivery ..

      wslm

  22. Boleh tak bagi saya quotation utk cupcakes mcm dila n ujai. Saya nk buat hantaran pertunangan adik lelaki saya pada 20/03/2010 tema warna pink & green. Lokasi saya Bdr Sri Damansara.

  23. Dear Sham & Nisa,

    Cantik cupcakes yang ni. Kalau nak ambil 25biji utk hantaran tunang, berapa harga utk design ni? Theme colour is cream/gold with purple. Kalau order, ada delivery service ke Kota Damansara x?
    Cupcake and kotak tu saiz berapa ye?
    Please reply to my email ye cos majlis nak buat awal bulan 5 ni.

    Thanks and regards,
    Izzati

  24. salam, kak boleh tak e-mail kan quotation untuk 25pcs cupcakes yang cadbury strawbery tu..cantik n nampak sedap…nak wording macam dilla & ujak ni..

Leave a Reply