Exclusive ! all new packaging | Bahulu Kemboja Wedding Gift

** NEW 2011 packaging : with new Color & New Design …  ( Orange / Black / Blue / Brown )

bahulu-kemboja-wedding-gift-1

Khas untuk tempahan pakej bahulu kemboja wedding gift bagi tahun 2009, kami akan menaiktaraf ‘packaging‘  bahulu kemboja kami . Yess . Inilah, secara rasminya design untuk packaging Bahulu wedding gift bagi  tahun 2009 ni.

Kami menggunakan khidmat kenalan rapat kami ( Profesional Designer from Klangmore about him later 🙂 ).  Sudah lama kami ingin berkerjasama dengan beliau – tahun 2009 ni baru berkesempatan .

10 000 unit sudah kami tempah & akan siap before Hari Raya Cina tahun ni .  4750 unit / hampir separuh daripadanya sudah ‘berpunya 🙂  & tinggal berbaki separuh lagi.

ermm . Jika anda ingin membuat tempahan bahulu untuk wedding gift atau apa2 pun majlis anda – sekarang adalah yang terbaik sekali.

4 sebab utama mengapa anda perlu memilih pakej tempahan bahulu  ( wedding gift ) ini :

1- anda akan dapat bahulu kami yang semestinya dibakar segar – dengan resepi istimewa .

2- design kotak terbaru – hasil kreativiti ‘Professional Designer From Klang’ & tidak terdapat lagi di mana2 kedai lain 🙂

3. bahulu kami tahan sehingga 3 minggu ( tested !)

4. 1 kotak bahulu wedding gift ini sudah cukup sebagai hadiah istimewa untuk tetamu anda  & tidak perlu lagi berbelanja untuk barang lain ( paper bag , gula2, telur, sapu tangan .. etc ) – … talk about saving.. 🙂

thanks all ..   .

On the phone 019- 3797 569 ~ sham | 019-255 4537 ~ nisa

Related Links :

  1. new packaging , new design & new colour ( Pink & Purple) . Available now ! 🙂
  2. tempahan bahulu kemboja | wedding gift ( pakej 2008 )
  3. tempahan bahulu wedding gift | exlusive gold & silver box

188 thoughts on “Exclusive ! all new packaging | Bahulu Kemboja Wedding Gift”

        1. kalau saya nak tempah “packaging” bahulu sahaja, berapa unit baru puan dapat hantar kepada saya. Saya nak tahu berapa harga satu packaging dan cara penghantarannya.

          1. so sorry Yati .

            semua packaging yg kami sediakan ini kami sediakan khas untuk pelanggan2 AnisBAkery.net sahaja ya ( bersama tempahan bahulu kemboja ). tqvm

  1. saya nak tanya…kalau saya nak tempah baulu dalam 600biji berapa yek. siap dengan nice box?please revert my email asap ya….thanks

  2. Salam, boleh emailkan harga bahulu kemboja + kotak cantik ni, nak guna 600/700 pcs pada 20 Februari 2011. Terima kasih…

  3. emelkan saya quotation bagi 1000pcs bahulu dan bagaimana penghantaran dilakukan dan kos penghantaran(semenanjung)..jika boleh COD, nyatakan lokasi COD

    lebih baik sediakan quotation harga supaya lebih mudah untuk pelanggan buat anggaran..boleh elakkan semua orang minta quotation..

  4. emelkan saya quotation bagi 1000pcs bahulu dan bagaimana penghantaran dilakukan dan kos penghantaran(semenanjung).. kotak ni sekali bertangkai ke?

    1. brp harga utk 1500 pcs bahulu termasuk packing untuk negeri utara (perlis). tolong nyatakan juga berapa harga termasuk kos penghantaran.tq.

      1. Salam Zairul …

        kami sudah emailkan detail pricing & anggaran kos delivery sekali . Harap maklum & tqvm 🙂

        Sila email terus pada kami sekiranya Zairul memerlukan maklumat tambahan lain .

        wslm

  5. Salam,
    saya nak tanya…kalau saya nak tempah baulu dalam 500biji siap dengan box?please revert my email asap ya….thanks

    1. Salam Wana ,

      harga untuk tempahan bahulu bagi kuantiti di bawah 500 unit =
      ** RM 2.30 sekotak ( dengan jenis bahulu asli )
      ** tambahan 10 sen untuk upgrade pada jenis bahulu coklat rice
      ** dan tambahan 20 sen untuk upgrade pada ( Yummielicious 🙂 ) Bahulu Pandan Coklat Rice

      thanks Wana & wassalm

  6. Salam, boleh tak e-mail kan gambar bahalu, klu saya nak tempah bahulu tanpa beg, cuma beg plastik jer, pas tu kat mana ye alamat kedai ni…:) tq

  7. Salam,
    saya nak tanya…kalau saya nak tempah baulu dalam 600 biji siap dengan box?please revert my email asap ya….thanks

  8. boleh beri harga utk 1000pc bahulu kemboja
    berapa lama bahulu ini boleh tahan
    untuk buat tempahan berapa lama dari tarikh yang saya kehendaki
    bagaimana dengan penghantaran

Leave a Reply