Exclusive : Majalah 3 @ ANisBakery.net

Majalah3 d anisbakery.netyess! memang benar !

kami  akan ke udara ekslusif di dalam Program popular Majalah 3 TV3  ( special thanks to Fariha 🙂 & semue crew MJ3 ).

When ?  22 / 08 / 2009

Jangan lepaskan peluang ini untuk melihat ‘pengambaran’ ekslusif di Anisbakery.net ( our 1st time  🙂 ).

Di dalam program ni , anda berpeluang melihat sendiri :

  • Bakery kecil kami 🙂
  • AnisBakery.net Krew sedang beraksi menyiapkan tempahan Bahulu
  • serba – sedikit rupa mini ‘showroom’ kami
  • my UBUNTU AMD PC
  • dan lain2

” …. actually … kami tak tau macam rupanya kami di dalam program tu nanti …. 1st time  di depan kamera … kalau di fikirkan balik hari tu  rasanya memang terlupa nak senyum la..  .. he he  …  ” – Sham

Jika anda tertengok program Majalah 3 pada 22hb nie, make sure bagi ‘markah’ pada kami nanti  ya .. 🙂

wslam ..

– sham

32 thoughts on “Exclusive : Majalah 3 @ ANisBakery.net”

  1. Salam.
    Baguslah dah masuk program tv, tak sabar gak menunggu waktu siaran M3 nak tgk. Rasanya waktu siaran jam 9 mlm tu tak sesuai plak coz time terawih lagi kan, xper akan cari alternatif lain utk tgk gak. Lagipun dah survey laman web tv3 ada tersenarai M3 dlm kategori boleh tonton online. Agak lambat juga nak tunggu release kat website tv3 tapi berbaloi kot menunggu…tak sabar nak tgk.

    Semoga bisnes nie sukses yer.

  2. Br habih nonton m3 nih,ok la tuh,didie tgk cam pro jer…control tp steady hehe…best r,didie pun minat wat bende2 cam gini tp xtau la naper xjd2 nak wat..best of luck to all of you (xkr bos atau helper ek)

  3. Salam,
    Memang menarik…mengagumkan.Saya sangat tertarik dengan cara pengendalian bisnes ini.Kalau di pandang di selidik tak ramai warga Malaysia khususnya bumiputera melayu menceburi bidang perniagaan ini.Syabas….AnisBakery.net , perniagaan anda bakal mencipta kejayaan kelak..Tapikan, boleh tak beri sedikit penerangan / berkongsi maklumat bagaimana team anda mengurus perniagaan ini hingga mencapai kejayaan dalam bidang ini…mungkin dari segi pengurusan pemasaran, modal dan bantuan-bantuan perkakasan/peralatan/mesin-mesin.. Kalau ada kesempatan sudi-sudikanlah e-mail maklumat pada saya kerana saya juga ingin berkongsi pengalaman untuk memajukan industri perniagaan ini.Wassalam…

    Selamat menunaikan ibadah puasa…

  4. heee baru je tgk majalah 3 tadi…. chumel sgt cupcakes and kek2 anisbakery… showroom pon nampak sangat tersusun dan sistematik… tahniah n keep up the good work… love to try your muffin and cupcakes one day insyaAllah:)

  5. Salam…dah tengok kat tv3 td. Tahniah dan syukurlah bangsa melayu dpt bersaing ngan bangsa lain buat bisnes ni. Kalau sudi bolehlah berkongsi info ye sbb saya pun ade buat bisnes gak, roti n mee kuning. Wassalam n tq.
    Salam Ramadhan..

  6. salam,
    saya dah tgok majalah t3 td..sbnrnya memg x sangka lak anis bakery leh terada kat situ lak.biasa tgok dlm internet je,jd bila dah kuar tv kira 1 promosi la kat saya..tp tul ke tempahan dah close..?tpampang kat pintu kedai tempahan dah ditutup jd xde can la saya nak order ni..

  7. Salam, saya sungguh tertarik melihat pelbagai bentuk biskut yang dijual oleh anda. Saya berasal dr Kuching Sarawak …di sini saya ingin bertanya kan soalan. dalam satu bungkusan terdapat berapa biskut dan jika saya ingin menempah biskut agaknya berapa lama tempoh penghantaran ke kuching?

  8. icah dan sham…aku dah tgk majalah 3..bangganye..well..congrate to both of you..hmm..nak tempah muffin cake aku dah kawen..hehe..nntlah aku tempah utk anak2 aku..guane??ok??

  9. Assalamualaikum…

    nasib baik sempat tgk semlm MJ3…… dah set alarm kat hp…..tapi time berbunyi..tak dengar plak….anyway….sempat tgk scene bahulu tu…nyummmm…nyummmmmm…. anyway, walaupun ruang bakery yang terhad, akak dapat menghasilkan produk yang berkualiti…… tak sabar nk tunggu cookies tiba ni…..eheheheheheheeheh…..

  10. TAHNIAH DIUCAPKAN KEPADA ANIS BAKERY ATAS PERUSAHAAN YANG BERJAYA NI. KAMI KELAB RAKAN MUDA BEAUFORT SENTIASA MENYOKONG APA-APA JUA PERKARA YANG BAIK UNTUK BANGSA, AGAMA DAN NEGARA. JUSTERU ITU KAMI AKAN MEMBANTU MENGIKLANKAN PERNIAGAAN ANIS BAKERY DI LAMAN BLOG KAMI. SEMOGA IANYA DAPAT MEMBANTU ANIS BAKERY. LAMAN BLOG KAMI SEHINGGA KINI TELAH DIKUNJUNGI 11,000 RIBU PENGUNJUNG DI HARAP DAPAT MENINGKATKAN TEMPAHAN ANIS BAKERY. TERIMA KASIH.

  11. icah…tahniah,sebenarnya dah lama aku dengar anis bakery tak sangka teman aku dulu ,anyway congrat apa hal contact aku ye,bye.

  12. salam…
    erm dh tgk dah kat majalah3..
    mmg tak menang tangan yerk buat kuih raya..Pelbagai kuih raya..
    paling best tgk wat kuih bakar..nmpak cam sedap jek…
    pape pun teruskan usaha anda untuk lebih maju lagi dalam bidang ini..
    wassalam..

  13. Wah.. congrats ye! harap2 makin murah rezeki. sy sempat tgk di majalah 3 aritu. bukan main lg en.sham enterframe.. congrats coz keluar kat majalah SAJI gak..!!! hihihihihi.. nnt nk tempah muffin lg. errr, miss samprit anisbakery la this year! sy tgh sakit, so pantang2 xleh mkn lg. hihihihi

Leave a Reply