Free Cupcakes !

**latest update** 20th March 2009 : pemenang untuk Free Cupcakes Promo ini ialah … Cupcakes Set @ AnisBAkery.net-7

yess ! yess !  Free Cupcakes !…

1 box of cupcakes @ 25 pcs / box  percuma untuk anda – dengan membantu kami menamakan Pakej Cupcakes ini .

Jika anda adalah seorang yang ‘super creative’ , hantarkan kepada kami cadangan nama yang paling sesuai sekali untuk pakej cupcakes ini .

It’s so simple..!

Anda hanya perlu cadangkan apa2 nama – dengan meninggalkan comment pada laman web ini  .

1 Syarat :

nama tersebut perlulah ‘nampak sedap dimakan’ Smile … itu je..

Cupcakes Set @ AnisBAkery.net-8

** wording seperti dalam gambar – hanyalah untuk ilustrasi je ..

Cupcakes Set @ AnisBAkery.net-1

kuning = lemon , wording made from chocolate & diserikan lagi dengan kehadiran Cadbury Cupcakes ( our 2008’s Bestselling Cupcakes ).

Kami akan memilih 1 pemenang , berdasarkan ‘kesedapan‘ nama cupcakes yang di cadangkan  & pemenang bakal menerima satu pakej cupcakes ini secara Percuma  .

thanks all ..

On the phone 019- 3797 569 ~ sham | 019-255 4537 ~ nisa | Email : [email protected]

Cupcakes : virtual showroom

Cupcakes Slideshow

59 thoughts on “Free Cupcakes !”

  1. Hi, i suggest u name 4 ur package

    HappyBlossom Cuppy Cakes

    Fully Luvvy Cuppy Cakes

    Chippy Yummy Cuppy Cakes

    SweetLovely Cuppy Cakes

    Deli Xtraordinary Cuppy Cakes

    Cutee Cuppy Cakes

    Tq..

  2. Here’s my sugesstion of yr lovely package..
    1.Catch it while u can
    2.Never miss
    3.Got 2 have it
    4.Best shot
    5.Taste me….
    6.Love u
    7.Try me

  3. That’s My Creativites Name 4 ur Cuppies:
    1. Snow Happiness Cuppy
    2. Lovely Yummy Cuppies
    3. Smile Choco Cute Cuppy
    4. Royale Sweet Cuppy
    5. Dreamy Cream-Filled Cuppies
    6. Choco Fudge Snow Cupcakes

  4. Hi Anis..

    i cadangkan nama…..

    one and only…

    ” creapy yupiey cupcakes”

    mmmm..nyum2..hehe 🙂
    psst- sebutkan dgn penuh keriangan dan kecomelan!!

  5. Nak cadangkan cadangan lain ditolak dan terima cadangan saya!! \(~_^)/ (dengki giler)

    1) Sprinkly locho choco
    2) Delicousy moshy milky (hehehe)
    3) Temptazing snowy lemon choco

    best3…mesti bnyak org tempah punyer!! amin…
    (fuh3, mintak2 la menang~teheeehee)

  6. Slm Nisa, nanti nak order cuppies utk adik aku engage bulan Mei ni, Insya’-Allah, apa2 aku confirmkan + details nya k.

    Wah, menarik ni dpt cuppies free, aku proposed:-
    -Endless
    -Bestest Cuppies
    -Unforgettable

    TQ!

  7. erm, hadiah menarik beno… try pk sumthing delicious…

    1. Yummy Lemony Sweety

    2. Chocolate Melty Hearty

    3. Mouthy Watery Baby

    alamak, otak dh tepu…huhuu…

    tq anywy

  8. this is my suggestions:

    1. cute cuppy cuppy cakes
    2.cuppy cake choc drops
    3.happy little choc cuppies
    4.sweety choc sweety cuppies
    5. choc sensation cuppies

  9. waa nama suggested all very interesting and tempting as well… tak pelah..akak pula ingin mencuba

    connoisseur’s choice!

    pronounciationnya – connoisseur – kon ne sir
    maksudnya – expert, so in other words expert’s choice le…hehehe

    moga dapat hadiah kedua pun jadi le…15 cupcakes free hehehe

  10. ct dan kekwn opis cadangkan

    1. twist cuppy cakes
    2. super duper yummy choco moco
    3. sweet chocolato
    4. sodap cuppy cakes
    5. feel it, taste it and sway~
    6. chori chori cup cakes
    7. secomel cuppy cakes
    8. si comel cuppy cakes
    9. cuppy cakes dangdut
    10. sweet honesty cuppies
    11. choc lemonade sweeties
    12. mamma mia cuppy cakes
    13. betul betul betul cupcakes..just kidding =)

    kalo tmpt ke3, dpt tak 10 cupcakes ke? hehe..

  11. I nak suggest nama melayu campur2 mat saleh leh tak? “pembeli2” ANISBAKERY mcm kita ni mostly melayu kan…leh?

    Cadanganku:-
    1) “MESTI RIANG” cup cakes
    2) “MESTI CUBA” cup cakes
    3) HAPPY COCO-LIME-BURY,
    4) MALAYSIA BEST CHOC-LIME-BURY ,
    5) “SURE-BEST” PACKAGE cup cakes
    6) “SURE-LELEH” PACKAGE cup cakes
    7) “SURE-LENTOK” PACKAGE cup cakes
    8) “JOM MAKAN” cup cakes
    9) “RIANG RIA” cup cakes
    10) “SENYUM SEDAP” cup cakes
    11) “LAZAT DIMAKAN” cup cakes
    12) “OSAMOLADEN” cup cakes
    13) “MIX HAPPINESS CHOC” cup cakes
    14) “SMILING STONES” cup cakes
    15) “CHOCOLATE JUNGLE” cup cakes
    16) “ALL TIME COCO-FAVOURITES” cup cakes

  12. i suggest:-

    1) Anis’ Lovey Bites
    2) Anis’ Yummilicious Bites
    3) Anis’ Yummy Lemon Dash
    4) Anis’ Lemon Velvet
    5) Anis’ Lemonade Snow Cupcake
    6) Anis’ Famous Chocolate Velvet
    7) Anis’ Snowy Lemon Cupcakes

Leave a Reply