Free RM 15 Shopping Voucher

Free shopping voucher @ AnisBakery.net

hari ni kami akan memberikan hadiah percuma bernilai RM 240 kepada pemenang bertuah “ Free Cupcakes Promo” kami .

thanks pada semua yang join ‘promo’ ni & congrats para pemenang yang bertuah  🙂

pada permulaannya, kami bercadang memberikan satu set “ choco-lemon-cuppies” pada pemenangnya, tetapi sebagai menghargai peserta2 yang lain, kami turut memberikan “shopping voucher”  bernilai RM 15  – percuma kepada top 11 finalist supaya anda boleh “bershopping”  dengan mana2 pakej cupcakes kami.

( untuk pilihan cupcakes – sila refer Photoblog atau picture gallery kami )

free cupcakes promo

Senarai pemenang bertuah :

Pemenang Utama :

“ Choco-Lemon Cuppies” –> pRincEsS_N

*** pRincEsS_N , bakal menerima satu set lengkap “Choco-Lemon Cuppies”  & 1 x RM 15 Shopping Voucher . Congrats! ..

10 pemenang yang lain (Free ! RM 15 Shopping Voucher)

SweetLovely Cuppy Cakes –>> Zellyn Hazlin
Taste me…. –>> Marhani
Smile Choco Cute Cuppy –>> Izyan
Choc Lemony –>> Ira
chocolemon cupcakes –>> liza  ***
Sprinkly locho choco –>> Zulaikha
Mouthy Watery Baby –>> Ayu
connoisseur’s choice! –>> kak yus
choc lemonade sweeties –>> ct
Anis’ Yummilicious Bites –>> wawa

*** Liza , nyaris2 nak menang . Tetapi kami hanya dapat memilih satu pemenang sahaja. Sorry! … cuba lagi lain kali k….?

kepada semua pemenang , kami akan menghubungi anda melalui email hari ni …

thanks

enjoice !

wassalam ..

On the phone 019- 3797 569 ~ sham | 019-255 4537 ~ nisa | Email : [email protected]

Free Cupcakes !

Cupcakes : virtual showroom

Cupcakes Slideshow

7 thoughts on “Free RM 15 Shopping Voucher”

    1. Izyan ..
      .. kami sedang dalam proses meng’katalog’kan semua pakej cupcakes kami …
      jadi buat masa ni , untuk mengetahui harga cupcakes , sila refer pada pilihan cupcakes di Photoblog kami ni atau di Virtual Showroom kami …

      … pilih mana2 pakej cupcakes @ Izyan boleh request custom decor .. kami akan emailkan harganya ..

      thanks

  1. thanks a million~

    semoga anisbakery semakin dmurahkan rezeki dan tingkatkan lagi penghasilan yg menarik serta yummy ^_*

    p/s : selalu2 la ada kn promo mcm nie..hehe

  2. Sedihnye tak terpilih…mmm:-(…5 jam punye fikir & tetanye kawan2 ofis tingkat atas..mmm….tp tak pelah….tahniah la kekawan yg terpilih tu…
    Anyway, berapa harga kalu I nak beli package cup cakes kat atas tu? Ape namenye…panjang benor…payah nak ingat…tp rupenye ingat..he!3x Pls email the price, Anis. I teringin nak rase pulak

Leave a Reply