July 2009 Updates : 2k Cupcakes Marathon & Raya Cookies 2009

  • ultraman cupcakesultraman cupcakes
  • { Announcement }

    2 k Cupcakes Marathon from 1st July  – 12th July 2009 : Tempahan di tutup .

    –>> we hate to do this 🙁

    kami dan seluruh ‘krew’ di ANisBakery.net akan bertungkus lumus untuk prepare 2K cupcakes wedding gift untuk client kami  di Johor  (  see u All Johorean ! 🙂 ).

    It’s a marathon! Non stop!
    Semoga semuanya berjalan lancar .

    Amin!

    **ermmm.. dengan kapasiti kami yang agak terhad buat masa ni – kami terpaksa menutup tempahan ( online ) daripada 1st July 2009 hingga 12th July 2009 .

    ** sekiranya anda sedang merancang untuk majlis anda pada penghujung tahun 2009 ini – sila book tarikh anda ya ..! 🙂

    — sorry again  !

    Tempahan Raya Cookies 2009

    raya cookies @ AnisBakery.net-1

    kuih raya 2009 @A nisBakery.net

    kami sedang di dalam proses menyiapkan Cookies Catalog 2009 dah ready!  dapatkan  –>> di sini <<–  dengan beberapa tambahan cookies baru ..:)

    insyaAllah tempahan kuih raya di AnisBakery.net akan sudah mula dibuka daripada sekarang ini ..

    thanks all  ..

    ** update 20 July 2009 : lihat cookies terbaru untuk tahun ni 🙂 …

    On the phone 019- 3797 569 ~ sham | 019-255 4537 ~ nisa | Email : [email protected]

    Related Links :

    8 thoughts on “July 2009 Updates : 2k Cupcakes Marathon & Raya Cookies 2009”

      1. @ salam ciktari 🙂
        thanks … bebanyak …
        kami cuba segerakan tetapi jadual amat padat sangat sekarang ni ..
        ermmm
        p.s : ade special deal untuk last year customer … 🙂

        wslm

    1. salam..
      bila cookies catalog nak kuar.? mama bercadang nak jual kat kwn2 ni..nak beli sample cookies blh x? mama duk area anisbakery gak..hehe

      1. @ mamaALYA
        — InsyaAllah . Kami plan dalam minggu ni nak siapkan katalog cookies untuk 2009 . Ni tengah bertungkus lumus menyiapkan beberapa jenis cookies lagi …

        — nak beli sample , boleh je.. amat2 dialu2kan .. 🙂

        thanks mama

      1. Syaza ..

        .. topper ultraman ni biasanya available drpd pembekal2 produk bakery .

        tetapi tak banyak bakery yg offer produk ni – cuba Syaza refer pada taukeh kedai tu sendiri .

        thanks 🙂

    Leave a Reply