new 2010 cupcakes | cookies + cream + chocolate

** Latest update | 10 Nov 2010 : New!  Oreo Chocolate + Strawberry Cupcakes

..  satu lagi cupcakes terbaru daripada “Research Team” di AnisBakery.net  | Cookies + Cream + Chocolate cupcakes ( ..nama yang agak panjang sebenarnya ..  🙂 )

cookies , cream & cupcakes

..moist chocolate cupcakes  dengan resepi terbaru istimewa “ cookies cream” & dan di hias dengan “ Oreo Cookies” di atas setiap cupcakes..

ok macamana nak describe  cupcakes ni…?

erm.. ade rasa chocolate .. rasa cream .. & ditambah pula dengan rasa rangup “oreo cookies”  .. . dan semua ini dimakan sekaligus … ! maka akan terhasilnya satu lagi pengalaman hebat anda +cupcakes anda :)  ..

more pictures .. here & here

thanks all ..

On the phone 019- 3797 569 ~ sham | 019-255 4537 ~ nisa | Email : [email protected]

28 thoughts on “new 2010 cupcakes | cookies + cream + chocolate”

    1. saya brada di pinggiran batu caves..brapa harga minima n maximum cup cakes..serta kos penghantaran..sila reply scepat mungkin..terima kasih

  1. salam..berapa harga cupcakes untuk 300pcs?
    berapa hari bleh dapat cupcakes tu sebelum majlis berlansung?
    harp mendapat respon..tq 🙂

  2. Salam,

    Cantik2 dan menyelerakan..yum..
    Bpe harga 25pc oreo cupcakes tu? Delivery mcm mana?
    Sy area setapak. 🙂
    Kalu dijadikan dalam bentuk hantaran, bpe harganya?

    Thanks.

  3. salam Nisa, boleh email saya untuk 25pcs cupcakes: oreo cupcakes tu dan kalau nak campur2 ngan yang ada strawberry atas dia ada coklat tuh boleh tak.

  4. salam kak berapa hraga untuk 100pc new 2010 cupcakes | cookies + cream + chocolate ni?? nak wat wed gift…email ek kak…kalau leh nak harga untuk smua cupcakes for wedding..tq kak

  5. salam kak. saya nk taw harga utk cupcakes dlm 300pcs for door gifts.. kalau tempahan wedding cake ade terima x? sy nk buat dlm 2tgkt.. blh tlg emel kat sy harga n pakej2nya. tQ so much 🙂

  6. sori kak lupa nak tanya. cupcakes dgn wedding cake tu boleh tahan berapa hari yer? sy maybe akan bercuti awal n nak bawak balik ke kg sblm majlis… maybe dlm seminggu sblm majlis…

  7. hai..just nak wat survey for my engagement this april..klu nak wat tempahan cmner?tmpt katne ek?sy tema utk tunang “maroon” so just nak tau klau anis leh cdgkn design yang lawa uth hntaran saya utk cakes and sdkt cupcakes?teruja tgk…leh tak email design n quotation?

  8. sy suke sgt cupcakes ni…
    le xkalu sy dptkn hrga dlm 300 pcs..
    kalu le nk letak strawbery + oreo…
    le anta quotation kt email sy???
    n bpe lame yg sy perlu utk wat tmpahan..

  9. Salam Nisa,

    Leh x quote utk sy if sy nk cuppies ni 1 box + delivery to sek.9 bdr bru bangi utk 4 November 2010 (Khamis). Many thanks!

  10. Hi,
    Boleh bg quotation utk 1000 cupcakes fr wedding door gift? And I nk tdk cth picture of packaging fr door gift skali. I live near taman melati. Hmm boleh test taste ke?

Leave a Reply to YaNa Cancel reply