New Brownies in town…

setelah mencuba beberapa resepi…

akhirnya official Food Tester di AnisBakery.net a.k.a  Sham 🙂 ,  bersetuju memberikan lampu hijau untuk resepi brownies kami  yang terkini…

” … ia merupakan satu tugasan yang amat sukar.. amat mencabar … lebih – lebih lagi jika anda amat menggemari Coklat…macamana nak describe rasanya…? .. ermm .. amat sukar..!  selepas satu potong .. ke potongan yang seterusnya… anda masih lagi belum dapat membuat kesimpulannya…. Tetapi, pada akhirnya… seseorang mesti melakukan tugasnya…  “  Sham , AnisBakery.net ( food Tester )


Bangi Brownies | the New Brownies in town …

Bangi Browniespenuh dengan rasa coklat,

Bangi Brownies @ AnisBAkery.net ..tak boleh tahan… Winking

Bangi Brownies

Resepi sudah dipersetujui . Food Tester pun sudah beri Green Light . Langkah kami seterusnya ialah untuk mencari packaging yang paling sesuai untuk Bangi Brownies ni.

sila ikuti adventure kami seterusnya di dalam posting kami akan datang, di dalam usaha kami untuk mempopularkan ‘Bangi Brownies’

Dare to try ?

On the phone 019- 3797 569 ~ sham | 019-255 4537 ~ nisa | Email : [email protected]

21 thoughts on “New Brownies in town…”

  1. akak,brownies nie bley thn smapi bape lme kalo tak ltk dlm fridge?
    n kalo nak order tp dalam byk2 slices, brape harga 1 slice?
    sy tnye coz club kat skola sy nk cari tmpat tempah brownies untuk jualan kat students sbb kami nk kutip duit for projek charity..

    1. @ Siti Khodijah
      .. untuk makluman Siti, brownies ni boleh tahan sehingga 1 minggu di dalam fridge .

      Harga untuk brownies = RM 35 / 500grm.
      Jika Siti perlukan – in slices kena maklumkan macamana packaging yg Siti perlukan ya .. & kuantiti nya .

      thanks

  2. berapa harga brownies ni ye? ade buat packaging per slice x utk buat dorr gift? kalu ade, berapa size 1 piece? ade gmbr?

    sorry byk sgt tanya.. thanks

Leave a Reply