Mocha-licous Chocolate Truffles

#pricelist: Senarai Harga  Chocolate Truffles

  • Pack of 35 pcs + exclusive box with individual holder = RM 120 / box
  • lihat sample packaging –>> di sini

[]——————————————————————————————–[]

chocolate truffles

New!  Available From June 2010Now !

diperkenalkan Chocolate Truffles ..  Khas buat peminat2 & pengemar2 coklat sahaja.. 🙂

Chocolate Truffles-66

Mocha-licous  Chocolate Truffles

setiap truffles mempunyai rasa tersendiri . Daripada almond , coconut , cocoa powder  oreo chocolate cookies dan banyak lagi  di dalamnya pula  anda akan menjumpai  rasa chocolate mocha  yang tidak pernah anda rasai sebelum ini 🙂

Waktu yang paling sesuai untuk menikmati Chocolate Truffles ? Yes.. .. semestinya ketika sejuk . ..  nak try ?

  • Kami sudah mula mengambil tempahan drpd sekarang.
  • boleh didapati dalam bentuk Gift Packs , Corporate Gift , Pakej Hantaran & Wedding Cakes ..

Thanks All..

Tempahan / Booking :

30 thoughts on “Mocha-licous Chocolate Truffles”

    1. Hi ms hng..

      thanks for yr visit :)..

      currently we don’t provide delivery service to Penang .. ( except for wedding package – special order only )

      price / charges / packaging etc … all will be announce soon .

      tq 🙂

    1. Salam Asfiza ..

      harga masih belum available lagi .. ( kami sedang membuat kajian pasaran – untuk mendapatkan harga yg paling “Best” sekali 🙂 )

      insyaAllah .. kami akan umumkan awal Jun nanti . tq & wassalam

  1. brapa hrga nieee…b’liurnya tgokkk klau cklat2222222 nieee…..sdapnyaaaa….xsabarrrrr…..nk buat gift tuk diri sndiri…..

  2. Terima Kasih. Kami puas hati dengan kek yang dihantar semalam, yang penting cantik dan sedap. Saya cadangkan sesiapa yang berminat bolehlah buat tempahan sekarang. Semoge Nisha selamat melahirkan.

  3. dah bulan june nih..braper harganyer choc truffeles nih yer..nak bagi untuk hantaran tunang. bangsar area ada delivery tak?

  4. saya sudah lihat packaging truffles utk hantaran d flickr.com… so nice..
    saya brcadang nk tempah truffles utk hadiah birthday bulan julai nanti..
    nanti emailkan sy detail pricenya… thanks a lot..

  5. kalau sy nk tempah chocolate truffles (12pcs) + cadbury choc n rich strawberry cream cupcakes 1 thing to do – 3 words for you – i luv U (25pcs) untuk hadiah birthday pd 16 Julai nanti, brapa harga kesemuanya? Boleh buat delivery ke kota kemuning, shah alam?

  6. saya pun nk order choc truffles gak (25pcs) tuk wat hantaran my wed..
    pls send the price to me..dan choc ni tahan lama tak?

  7. salam………….
    sy nk wat tempahan chocolate truffles unt birthday adik angkat sy pada 29 julai 2010 n berapa kos delivery unt di hantar ke ofis seremban n sy nk 12 pcs unt RM 45 n leh ke wat nama atas cm cup cakes n tanya jer n sy bru pertama kali nk order n tnya sesuai k antar chocolate truffles unt birth adik angkat sy lelaki
    trimas

  8. salam…
    nak tanya truffle utk doorgift packaging nye camne? harganya berapa?
    kalo utk hantaran lak cmne?
    please email me?

Leave a Reply