our first (big) order from UK

No. Bukan Ulu Klang.  But UK.

*** Special Thanks to A.Ana !

Di penghujung tahun 2008,  kami mendapat panggilan penting daripada  UK .

wahh..! exitednye..!  🙂

ALhamduliilah..

Pelanggan kami ini meminta kami menyediakan pakej  khas Wedding Gift (Cupcakes ) & Chocolate Wedding Cakes, istimewa  untuk  wedding K&H, Kelana Jaya.

hrmm ..bertuahnya ..K & H  ye…   🙂

Perancangan bermula hampir sebulan sebelum majlis berlangsung ( 1st week January 2009 ) . Setelah selesai dengan Jasin’s Wedding of the Year & beberapa tempahan lain, kami menumpukan 100% fokus untuk menyediakan kesemua tempahan ini .

1st : 700pcs of  Cupcakes Wedding Gift

Cupcakes wedding gift Khairil n Hani

“ .. personalized wedding cupcakes with handwritten initial . Made from chocolate.. “


“…. complete with individual packaging , personalized tag & matching ribbon .. “

cupcakesweddinggiftkhairilnhani5.jpg

“… many… many .. hours spent.. just to complete the initials.. “

cupcakesweddinggiftkhairilnhani7.jpg

“ ..KH = Khairil & Hani .. “

“..Quantity = 700 pcs cupcakes  .. “

“.. type of  cupcakes = Chocolate “

“.. yess . With buttercream decor this time … “

2nd : 2 tiers all-Chocolate Wedding Cakes

Jika anda adalah penggemar coklat, kek ini adalah untuk anda!.  Kami menamakannya : All-Chocolate-Wedding-Cakes!

sila lihat slideshow ini & cuba bayangkan kek ini adalah untuk anda 🙂

thanks …

On the phone 019- 3797 569 ~ sham | 019-255 4537 ~ nisa

Related Links :

1.  Photoblog – Cupcakes for K&H

2. Cupcakes Wedding Gift

3. Tempahan Pakej Cupcakes Hantaran

26 thoughts on “our first (big) order from UK”

  1. salam.Saya berminat nak tempah cupcakes pink mcm khairil & hani punye.nak exactly like that.Cute bangat 🙂 leh hntar quotation harga.Nak asap ye…majlis awal bln 6. MACEH!!! 🙂

  2. hee..nyebok lagi sekali…ataupun boleh come out dgn idea baru utk sya?..sebab sya nak cupcakes tu ade ciri2: kaler pink+putih, pastu nak initial

  3. salam…boleh bg quotation utk 200 pcs cupcakes for wedding gift (with dome case) just like the pic??..n berapa lama leh tahan tanpa refrigerated??coz majlis bukan d hotel..kalau boleh saya mahu size paling kecil…TQ

  4. akak kos sume2 utk cup cakes cam K&H dalam 500 pcs skali packing. packing dia ada brape jenis. last one klu pack dlm plastik biasa with ribbon brape cost dia..klu cup cakes biasa dlm 500 pcs how much…

  5. hai, nk quotation utk cup cake ni..
    yg siap bekas mcm ni.
    nk dlm 500-900.. harap2 dpt le murah.. saya kt kepong.
    nk buat wedding gift.
    if yg simple cup cake nya berapa harga ek?
    yg without cream kt atas dia tu..
    dh penat cari..

  6. bestnyee kek coklt nie, boleh hantr qoutation tak??
    saya kat puchong jee.. kek ni boleh wat as hantaran kan?
    ASAP.. sbb wedding saya 22/11 nie
    tQ

  7. salam.bleh bgi quotation utk wedding gitft 600pcs.Tema hitam putih w pack & w/out pack.majlis bulan 5.saya nak krim skit tapi menarik.mekacih

Leave a Reply