pink & purple cupcakes | hantaran set

tahun 2008 ni kami mendapat banyak permintaan untuk cupcakes dengan tema pink . Jadi khas buat peminat2 warna pink & purple di luar sana … kami ingin share dengan U all our

“Pink&Purple Cupcakes”

-----  pink & purple cupcakes | hantaran set -----

-- pink & purple cupcakes | hantaran set --

..dan satu lagi gambar….

----- pink & purple cupcakes | hantaran set  -----

-- pink & purple cupcakes | hantaran set --

thanks all

p.s : lebih banyak info berkenaan dengan pakej cupcakes hantaran kami …

7 thoughts on “pink & purple cupcakes | hantaran set”

  1. slm..
    saye suke dgn design sume cupcakes kat website ni..superb and mouth-watering!
    tp agak susah nak bajet and survey pakej dier sbb xde price skali..
    so,bleh x sertakan price and pakej skali in every single design?
    lagi cpat lg bagus…hehe.thanksz!

    1. sQemUin..

      berikut adalah harga cupcakes untuk hantaran :

      * simple decor : RM 65 & above
      * with rose flower : RM 75 & above
      * royal icing : RM 90 / box
      * Fondant : RM 120 / box

      ** harga di atas untuk 1 box / 25pcs

      **pilihan untuk mendapatkan pakej complete untuk hantaran dgn tambahan RM 35 sahaja = kotak hantaran transparent + “custom made” tapak cupcakes + hiasan pd kotak hantaran mengikut warna tema majlis anda.

      thanks

  2. Assalamualaikum…Salam Aidilfitri buat Anis sekeluarga! Saya berminat ngan design cupcakes diatas tema pink/purple tu.. nak tempah untuk majlis bertunang adik saya pada 10hb Oktober, 2010. Rumah kami kat Bandar Tasik Puteri, Rawang. Then majlis bertunang akan diadakan di Teluk Intan. Nak tau kek mana yang sesuai…maklum lah, perjalanan jauh tu… Cam ne kira yek…

Leave a Reply