Tempahan Cupcakes | Cadbury

cadbury cupcakes | anisbakery.net

***Update 25/10/08 :ร‚ย Birthday Cupcakes … khas buat Pilot ?

***Update 25/11/08 : Pink Cupcakes yang menawan hati .. ?

***Update 25/11/08 : Our Latest & ร‚ย Super-licious Cupcakes Slideshow... ( **Must See**)

Related Links :

  1. About AnisBakery.net
  2. Our picture Gallery
  3. Cadbury Cupcakes
  4. latest promotions @ AnisBakery.net

35 thoughts on “Tempahan Cupcakes | Cadbury”

  1. selamat sejahtera, saya minta quotation dari cik sbb saya nak supplier dekat poli. harap ciik bagi harga yang terbaik.

  2. salam. sebelum ni saya ada membuat tempahan utk kuih raya. sume sedap2 belaka. so saya nk tanya utk cup cakes pula. nak tempah utk open house. leh bagi saya quotation?

  3. Hi,

    boleh email i quotation for small cupcakes. ada catalog with price x? i plan nak buat as a doorgift time wedding. estimate for 500 person.

  4. hye…nak taye price 4 cadbury cupcake bpe ekk?1 pakej ade bpe bijik?n sy nak buat tema bola n cadbury…mcm mane?lay email alik kat sye?

  5. emm saya nak gak quotation tok 16 bijik je ley x? cadburg cupcake ni.. pastu letak 2 3 jenis yang lain jus macam kak iffa punye tok nadzirah..major cupcake yang cadburg ni.. penghantaran kat mid valley atau taman seri gombak batu caves.. tema love.. agknye bape arge?include penghantaran..

  6. salam..
    firstly, i nak ucap tahniah on your cupcakes website that i think gorgeous..
    second, i nak minta u emailkan price lists for wedding cakes, muffins and cupcakes in box.
    third, i plan nak tempah around 1800 boxes of cupcakes or muffin. so harap2 dpt best price..
    Lastly, tema adalah ‘EnglishWedding’.
    Tq..

  7. Nak tanya quo utk cadbury cupcakes brape yer?brape biji dalam 1 pakej?kalu nak buat penghantaran ke subang jaya bole ke?n berapa casnye?tq

  8. sy nk ty mengenai tempahan cup cakes nie…sy nk 20 biji je tok birthday suami sy…sy dok kat area batu caves…ade penghantaran x?pas2 sy nk wat tema bola ataupn manchester united tok toping…tq

Leave a Reply