Tempahan Cupcakes | hantaran

Salam All ..

tempahan cupcakes | pakej hantaran

tempahan cupcakes | pakej hantaran

Tempahan Cupcakes untuk dijadikan hantaran perkahwinan , kini :

  • Lebih mudah / pantas / efisyen : – tempahan online  + delivery service ( ** buat masa ini untuk area Klang Valley shj )
  • lebih berbaloi :- harga pakej cupcakes ( 25pcs / set ) bermula daripada RM 80 / set & above .
  • dengan pilihan packaging yang cun, menarik & menjimatkan masa & tenaga :- hanya dengan tambahan RM 40 sahaja membolehkan anda mendapatkan packaging khas hantaran : kotak hantaran transparent + custom made tapak cupcakes & lengkap dengan hiasan  pada kotak mengikut warna tema majlis anda .

** LATEST UPDATE 3rd April 2014 :Pakej cupcakes terbaru via FB

 

 

Bestselling Cupcakes@ AnisBakery.net | Pakej  hantaran

  • Cadbury Chocolate  Cupcakes

1 Cadbury Cupcakes . .

cadbury cupcakes @ Anisbakery.net

25 pcs moist chocolate cupcakes + special recipe chocolate cream topping + cadbury chocolate + taburan serbuk koko atas setiap cupcakes

Harga = RM 80 / set

Tambahan = RM 40  – dengan packaging kotak hantaran khas.  ( Optional )

  • Cadbury Chocolate  + Rich Strawberry Cream Cupcakes

Cadbury & rich Strawberry cream cupcakes

 satu daripada variasi Cadbury Chocolate Cupcakes  . Kali ini dengan disertai oleh Rich Strawberry Cream cupcakes . 25 pcs .Pakej paling berbaloi untuk anda 🙂 |

Harga = RM 100 / set

Tambahan = RM 40  – dengan packaging kotak hantaran khas.  ( Optional )

  • 1 Thing To Do Cupcakes

anniversary cupcakes

1 thing to do cupcakes

1 thing to do 3 words for you  i luv U .  Simple cupcakes decor + special message di atas cupcakes  ..

Harga = RM 85 / set

Tambahan = RM 40  – dengan packaging kotak hantaran khas.  ( Optional )

  • Pakej Dila & Ujai

Pink Cupcakes Hantaran untuk Dila & Ujai

cupcakes for hantaran | pink roses

pakej Dila & Ujai . White Cream + pink Rose Bud . 25 pcs / set

Harga = RM 150 / set

Tambahan = RM 40 – dengan packaging kotak hantaran khas. ( Optional )

  • Pink Fondant Cupcakes

Pink fondant cupcakes

Pink fondant cupcakes

pink Fondant cupcakes . 25 pcs / set . With Moist Chocolate Cupcakes . Warna hiasan / tema boleh di sesuaikan mengikut warna tema majlis anda .. 🙂 ”

Harga = RM 150 / set

Tambahan = RM 40 dengan packaging kotak hantaran khas. ( Optional )

Pakej Cupcakes Hantaran | Pilihan Lain

dan di bawah ini pula adalah antara beberapa contoh pakej cupcakes kami yang lain :

  1. Cadbury + Kit Kat Chocolate cupcakes : RM 95 / box / 25pcs .
  2. Oreo Chocolate Cupcakes = RM 90 / box / 25pcs ( NEW ! 2010 cupcakes )
  3. Cupcakes with Letters = RM 90 / box / 25 pcs ( NEW ! 2010 cupcakes )
  4. Blueberry Chocolate Cupcakes = RM 95 / box / 25 pcs ( NEW ! 2010 cupcakes )
  5. Fruit cupcakes ( strawberry / peach / maraschino ) : RM95/cox/ 25pcs.
  6. Rich Strawberry Cream Cupcakes : RM 95 / box / 25pcs.
  7. white chocolate sprinkles cupcakes : RM 95/ box / 25pcs .
  8. wedding cupcakes ( with rose flower / fondant / gum paste ) : from RM 100 & above .
  9. royal icing cupcakes : RM 150 / box / 25pcs
  10. Fondant Cupcakes : from RM 150 / box

sebarang pertanyaan , sila tinggalkan komen ada di bawah ..

thanks all…

░░░░░░░░░░░░░░░ #aboutUS : ░░░░░░░░░░░░░░░░░░

Our Hotline : 012-6664044 / 603-8920 9464
Follow us on Facebook : https://www.facebook.com/AnisBakery.net
https://www.facebook.com/aniscafeatbangi
Follow Us on Instagram : http://instagram.com/anisbakery
Follow Us on Twitter : https://twitter.com/anisbakery
Our Flickr Picture Gallery : http://www.flickr.com/photos/anisbakery/
Email : [email protected]
Google Maps ke #aniscafe —- >> https://goo.gl/maps/yAHkw

Related links :

  1. about us – AnisBAkery.net
  2. Wedding Gift – moist chocolate cupcakes
  3. Birthday cupcakes
  4. cadbury chocolate cupcakes
  5. Royal Icing Cupcakes Wedding Gift

261 thoughts on “Tempahan Cupcakes | hantaran”

  1. cupcake tahan berapa lama, kalau majlis perhwinan buat dalam kemah, cair tak? boleh bagi Quote cupcake untuk hantaran & untuk 1000 cupcake untuk majlis perkahwinan. plz reply ASAP untuk buat bajet.. TQVM

    1. Salam Fathiyah ..
      – kek .. ( cake biasa / cupcakes ) boleh tahan 4 / 5 hari …
      – untuk majlis perkahwinan yg buat di bawah khemah , kami suggest Fathiyah pilih “cream topping” / hiasan utk cupcakes yg kurang sensitif..
      – terdapat banyak piliihan , bergantung pada budget fathiyah… ** sila refer pd email kami ya **

      thanks .

  2. salam
    kak…lau saya nk tempah kek tp 1 tingkat je
    hrga bpe ea?
    xnk besar sgt

    n 1 lg….location sy d kelantan…
    so mcm ne?
    rply ASAP

  3. sy minat sgt2 nk ur design.. tp nk tnye la…cmne sy nk wat bentuk bunge2 kecil yg cute 2 (anis flower cupcake & pink roses) ?keras ke bunge 2? icing n toping pe nak pakai?

  4. salam, saya bakal bertunang pada bulan sebelas 2010 ni.bleh tak emelkan kepada sy design2 cupcake yg sesuai untuk majlis bertunang..tq

    1. Salam..
      Saya nak tau harga cupcakes utk hantaran dan juga cupcakes yg coklat cadbury..
      Lokasi saya di Sentul.. Ada delivery ke Sentul tak ?
      Terima Kasih

      1. Salam Azlin ..

        yes kami ade provide delivery service ke Sentul ( kos tambahan RM 30 sahaja )

        pls check ur email . Kami sudah hantar segala maklumat yg diperlukan 🙂

        wassalam

  5. salam…
    nk tnya, ade x delivery ke pasir gudang,johor? n then blh x bg sy pakej tuk wedding n price skali..hrga tuk cupcake yg mcm dila&ujai tu brp ek..

  6. saya nak wat cukur jambul my bb girl.. boleh x u bagi suggestion cupcake yg sesuai untuk saya bagi tetamu dalam 150 biji…kalau cadbury..ok x..atau lain..?
    tq..

    1. Salam Mieza ..

      yes … cupcakes jenis royal icing insyaAllah selamat untuk perjalanan jauh .

      seperti cupcakes fondant , jenis royal icing juga amat stabil dan kurang sensitif berbanding jenis cupcakes ( with cream topping ) .

      ** lihat sample cupcakes with royal icing di sini
      ** & cupcakes with fondant di sini

      thanks Mieza & wslm

  7. salam….
    saye nk tanye pasal harga utk cupcakes…utk hantaran…
    cupcakes yg pink fondant or pink rose…
    ASAP please….

  8. salam… kak, sy akan melangsungkan perkahwinan pd julai 2010 ni… skrg sy tgh mencari untuk dptkan kek n cupcakes untuk hantaran. so, sy nak tau jenis2 n corak2 untuk kek tersebut. x lupe harga sekali… bleh x akak emailkan pd sy quatation???

  9. salam…klu untuk hantaran perkahwinan berapa bijik ek cupcake? harga berapa?adakah sy perlu serahkan pd org yg akan mengubah gubahan hantaran sy?

  10. SALAM..
    sy nk tempah cupcakes fondant yg kek fondant
    klu cupcakes fondant utk 30 pcs bper rm?
    cake fondant bper rm?

  11. askom kak..
    sy nk quotation utk cupocake cam dila n ujai tu..and kek cake yg len..nk guna 10/4/10 ni..utk hantaran tunang.neway,location akak ni katne ea?mane tau leh g sane trus je
    tq

  12. salam,
    akak apa perbezaan rasa antara royal icing dan fondant cupcakes..
    saya berada di Kuantan Pahang. Ada x delivery ke sini. Majlis Kahwin akan dilangsungkan pada awal bln 6 ni. Please reply asap.

  13. salam..
    nk tnye..
    bpe hrga utk cadbury cupcakes yg 25 bj tu??
    n anisbakery ni kat ne ek? boleh ke wat penghantaran ke bangi?

  14. Salam..

    Akak, bleh sy dptkan quotation cupcakes utk 1000-1200 pcs? also kalau sy di pasir gudang, kos delivery bp ye? 🙂

  15. hi! saya suke dg cupcake awak! lawa =) saya tinggal di kempas..
    saya nak tanya kalau saya boleh tempah cupcake untuk majlis perkahwinan saya… tolong reply saya kat email, dah bilang harga nye =)
    saya ingin tempah dalam 1200 biji cupcakes

  16. salam,
    sy nak order for cup cakes untuk majlis bertunang. boleh x send design cup cakes n list prices per cup cakes. n kalau kat banting selangor, ada delivery ke?

  17. Salam…sgt nerminat dgn cupcakes tuk hantaran!!erm masih menerima tempahan untuk cupcakes doorgift sebyk 700biji..?majlis pada Jun 2010..bole ke?dan satu lagi bole mintak senarai aharga untuk cupcakes hantaran?plz…

  18. Salam,

    Saya nk buat tempahan utk wedding cupcakes. Majlis pada 13 June 2010.
    Boleh x emailkan saya contoh2x yg plg sesuai. Favorite buat masa nie pink fondant.
    Terima Kasih.

  19. saya nak tanye n nak buat tempahan…
    tempahan untuk hari jadi lelaki…so cupcakes apeyg ssuai untuk saye bg…
    dan ade penghantaran untuk area batu phat x???
    berapa ye cos nye….

  20. norazah bt abdullah

    salam….
    berapa harga cupcakes -cadbury cupcakes & pink fondant cup cakes tuk hantaran…
    tlg reply asp

  21. MAZLINA BINTI NIK AHMAD

    Salam…sgt berminat dgn cupcakes tuk hantaran!!erm masih menerima tempahan untuk cupcakes untuk bertunang..?majlis pada Jun 2010..bole ke?dan satu lagi bole mintak senarai harga dan quotqtion sekali untuk cupcakes hantaran?plz…asap…

  22. Salam,

    Nak tanya harga utk cadbury cupcakes and kit kat cupcakes. Kalau I nak mix these two cupcakes in a box of 25pcs, boleh tak?

    Is there any delivery charges to Mutiara Bangi and any minimum order?

    1. Salam Aini ,

      harga cupcakes ( mix cadbury + kit kat ) = RM 75 / box / 25pcs .

      & kos delivery ke Mutiara Bangi = RM 5 shj.

      ** minimum order = 25 pcs / 1 box

      thanks

  23. i nk tau qoutation untuk fondant 30 pcs boleh?? saya tgl di kg baru kl.. nk wat hantaran pada 12hb.. tapi i nk bawak lik johor pada 9hb.. details pls

Leave a Reply