Tempahan Kek Perkahwinan dan Pertunangan di AnisBakery.net

Terkini !  6 Wedding Cake terbaru #anisbakery  –>> http://bit.ly/kekkahwinanisbakery

.. di hari istimewa ini , anda berhak mendapat kek yang istimewa & di sediakan  khas untuk majlis perkahwinan anda..

strawberry chocolate cake-2

dengan design terkini

direka khas supaya dapat menepati citarasa anda..

.. pilih daripada pelbagai jenis kek perkahwinan, samada All-chocolate-wedding cake, fresh cream, buttercream mahupun fondant .Boleh jadi anda mahu kombinasi wedding cake + wedding cupcakes  & samada 1 , 2 ,3 tingkat , 4 atau 7 tingkat ?

.. anda tentukan ..

.. tugas kami memastikan kek anda kelak adalah unik & menepati kehendak anda  dan sedap:-) 

Koleksi Kek Perkahwinan

antara koleksi kek di ANisBakery.net (** Update 4 December 2016 ) :

Setiap pakej kek perkahwinan / pertunangan di AnisBakery.net termasuklah :

  • wedding cakes / cupcakes
  • wedding cake tiers / stand  yang siap dihias khas mengikut tema majlis anda
  • pisau khas pemotong kek untuk pengantin..

Kek Untuk Anda

Kek Pertunangan Azie & Zul

Jadi bagaimanakah rupanya kek anda kelak ?

FREE Consultation

 Kami menjemput anda untuk mengunjungi Wedding Cake Showroom kami di Anis Cafe bagi mendapatkan consultation Percuma untuk anda .

Pastikan anda memilih jenis wedding cake yang bersesuaian dengan majlis anda 🙂

& kami juga boleh menyediakan Wedding Cake ( Custom-Design ) yang unik untuk majlis anda sahaja 🙂

— >> sila hubungi kami ( Call / WhatsApp ) di no berikut : 012-6664044 

thanks all.

167 thoughts on “Tempahan Kek Perkahwinan dan Pertunangan di AnisBakery.net”

  1. Salam kak,

    saya nak tempah kek untuk hantaran tunang tema gold+ Putih…jenis fondant..biase berat 1 kek brp…dan brp harga per kg…biase tahan brp lama yer…

  2. as salam..
    saya nk tau harga kek coklat segiempat tepat 1 tingkat..berat dalam 3kg..berapa yer harga dia..lg satu anisBakery ni dok area mana yer..
    TQ

  3. As Salam kak,

    Saya nak tanye, kalau saye nak kek kawen 3 tingkat (fondant), first and second tier tu dummy, the bottom butter cake, berape ye agak2 best price akak? plz email saye ye..

    1. Salam Nurul Ain ..

      ** sebenarnya dari segi pricing tidak banyak berbeza antara keduanya ( kek dummy vs real cake ) 🙂
      ** untuk dummy cake , yang berbeza hanya lah kek sahaja
      ** hiasan luarnya / fondant / flower etc masih sama seperti real cake .
      ** anggaran harga , mengikut design yg Nurul Ain perlukan bermula drpd RM 800 .00 untuk 3 tingkat ( and above )


      ** lihat kek fondant terbaru kami di sini :
      http://www.flickr.com/photos/anisbakery/5691857497/in/photostream
      http://www.flickr.com/photos/anisbakery/5659865914/in/photostream/
      dan http://www.flickr.com/photos/anisbakery/5645460476/in/photostream/

      thanks Nurul

  4. Salam,

    Nak tanya 3 tier wedding cake berapa ye. Saya xnk pakai fondant..maybe mix of chocolate and light buttercream…my house is in wangsa maju area. Please quote price + transportation.

  5. Assalammua’laikum
    Boleh tak tolong hantar email mengenai harga dan gambar2 kek fondant..saya nk tau coz nk wat tempahan untuk majlis pertunangan saya tak lama lagi.

  6. salam..nk tanya,klu kek 4 tingkat ada gambar sekali berapa harga.tema saya merah putih.klu buat tempahan,penghantaran boleh atau tdk antar terus kerumah di gemas n.sembilan.lagi,klu sy tempah kek tu berapa lama boleh siap sbb majlis saya 16julai 2011.

  7. salam,
    nak tanya, klo zu nk tempah “polka dot wedding cakes | black & white” ni berape harga nye?blh pm price? klo zu ade cth design kek yg zu berkenan, blh x nk request anisbakery buatkn sama mcm cth yg zu bg?

  8. salam kak nk tnye klu tempah kek kawen 3 tgkt utk bln 9 sempat lg x?
    umah sy d cheras..akk tlg hntr x?
    klu setiap kek sy nk 1 kg je boleh x?
    cne kire hrga?
    cmne lak hrga klu kek cume setingkat.1 kg..2 tgkt lg cupcakes…cmne lak hrga nyer..akk emel kt sy cpt2 eh..cm da lmbt lak nk cri.. thanx

  9. i nak tempah kek fondant untuk mjls pertunangan setingkat,empat segi, bole deliver on 3rd day of raye? kl area…brp harga?tema peach n white

  10. Salam,

    Boleh kak bg quotation untuk kek 2 tingkat sahaja, tema – white and gold. Kalau boleh dgn gambar sekali? Majlis bln 11.

    Kalau sy nk include delivery ke tanjong malim skali boleh tk?

    Thanks.

  11. Hi, boleh beri gambar kek dan juga quotation utk mjlis pertunangan? Sy nk tempah utk majlis 20/11 ni,nk bw dr kl ke perlis.. Tema pink white..

  12. Salam, boleh tak email saya quotation utk wedding kek 2 & 3 tingkat & gambar kek. Kakau boleh nk fondant kek yg simple & x sarat dgn hiasan. majlis dec tema purple & maroon.tq.

Leave a Reply