Tempahan Kuih Raya 2010 @ AnisBakery.net | watch our new Slideshow

**Latest Update ** 16 Jun 2011**
Beberapa Cookies terbaru untuk tempahan Raya 2011 –>> lihat di sini

Salam All …

coconut desire cookies

Kuih Raya 2010 : New Coconut Desire Cookies

Sebagai satu tradisi di AnisBakery.net, setiap tahun kami akan menyediakan ekslusif “Kuih Raya Slideshow” khas untuk anda.  Satu Slideshow yang ringkas – tetapi akan mempamerkan kebanyakan jenis kuih raya yang akan dimasukkan di dalam Katalog Kuih Raya 2010.

**Update 4 August 2010 : 3 Promosi Tempahan Raya 2010 yang tidak boleh anda lepaskan !

.. Our 2010 Official Kuih Raya SlideShow …

–> watch higher resolution slideshow here
–> lagu yang digunakan sebagai “background music” untuk slideshow ini hanya sebagai hiburan anda sahaja & tiada kena mengena dengan kuih raya di AnisBakery.net .. πŸ™‚

Tempahan Kuih Raya 2010 :

tempahan online –> Klik Di sini

thanks All..

sham for ANisBAkery.net

——-[]——————————–

Sebarang pertanyaan / maklumat lanjut , sila hubungi kami :

19 thoughts on “Tempahan Kuih Raya 2010 @ AnisBakery.net | watch our new Slideshow”

  1. NUR IDALIZ ADINAN

    Salam…. Nak tanya sikit…. Macam mana ye nak beli kuih raya utk dijadikan sample…. Saya ingat nk beli kuih raya tapi combine ngan beberapa kwn lagi. Tapi sblm beli utk raya ni nak juga dirasa kuih tu terlebih dahulu… Boleh x beli sample dulu. Dan mcm mana caranya. Terima kasih

  2. salam k. Anis,

    try to open slideshow sb nk tgk catolog biskut raya, tp xdapat la…
    mcmna nk tgk/perolehi katalog yea…??

    1. Salam Nazrah ..

      Berkenaan Tempahan Kuih Raya di AnisBakery.net :
      ——————->
      ** untuk membuat tempahan Nazrah boleh buat secara online dengan memasukkan segala maklumat tempahan :–> klik di sini
      ** cara pembayaran : online deposit / direct bank deposit ke mana 2 akaun kami [ melalui Maybank2U atau CIMBclicks ]
      ** kami akan emailkan invoice pada Nazrah sebagai pengesahan penerimaan pembayaran kelak.
      ** penghantaran akan di buat dgn menggunakan khidmat kurier ( POSlaju )

      thanks

      thanks & wassalam

    1. Fahmi :
      insyaAllah – boleh di uruskan . Tetapi tidah semua jenis kuih/cookies sesuai untuk penghantaran Oversea ( tart nenas tak selamat )
      Oversea , ke negara mana ?
      thanks

  3. Salam,
    Macam kalau ke Australia ke? Nak hantar kuih raya untuk kawan. Macam mana dgn kos penghantarannya? Kalau boleh memang berminat nak tempah.

    1. ok Fahmi :

      — just make sure Fahmi masukkan semua butir2 lengkap delivery : nama penerima / contact no / alamat penuh dan juga jenis & kuantiti kuih yang di perlukan . Sila gunakan Order Form yg kami sediakan ini .

      — kami akan emailkan segala maklumat yg diperlukan ( jumlah kos tempahan & kos delivery ) pada Fahmi .

      thanks πŸ™‚

Leave a Reply