Tempahan Kuih Raya|Bestseller Cookies 2006 , 2007, 2008 ?

**Update 4 August 2010 : 3 Promosi Tempahan Raya 2010 yang tidak boleh anda lepaskan !

[+]  Update  7 July 2010 : 2 kuih raya baru untuk 2010 : lihat di sini & di sini

[+]  Update  26 June 2010 : live now ! :> Tempahan Kuih Raya 2010

———————–

Daripada tahun 2006 hingga ke saat ini satu jenis biskut di dalam menu biskut raya kami – masih memegang rekod sebagai all-time-bestseller-cookies..

Marble Chocolate Almond CookiesTempahan Kuih Raya | Bestseller Cookies 2006 , 2007 , 2008 ?

  • 2006 – AnisBakery.net – Bestseller Cookies
  • 2007 – AnisBAkery.net – Bestseller Cookies
  • 2008 – ermmm .. belum tahu lagi, tetapi terlalu banyak pesaing tahun ini seperti Tart Nenas, Almond Chocolate Orange Cookies ( sebelum ni dikenali sebagai Chocolate Thumbprint ) &  new cookies in town -> Snow Almond Chocolate Cookies..

About Marble Chocolate Almond Cookies

isi kandungan :

  • almond ground
  • chocolate
  • nescafe
  • cocoa powder
  • tepung gandum
  • baking powder
  • white egg
  • fine sugar
  • marjerin & coffee oil
  • ** 64 pcs / box

” Cuba Satu Hari Ini…. “

p/s : untuk mendapatkan harga cookies / promosi terhebat sila subscribe ( Percuma ) kepada Email updates kami atau Feed kami .

thanks 🙂

Related links :

  1. Weekly Update ! Tempahan Kuih Raya 2010
  2. Kuih Raya 2010 | latest picture gallery

20 thoughts on “Tempahan Kuih Raya|Bestseller Cookies 2006 , 2007, 2008 ?”

  1. kena ada minimum kuantiti setiap order per delivery . kalau ada minimum kuantiti boleh ke dibuat campuran dari pelbagai jenis cookies

  2. salam…
    boleh tak emailkan kat saya katalog + price list for all the available cookies.
    cookies kat sini nampak menarik sgt!! rasa macam nak cuba skrg juga 🙂

    by the way, anisbakery ni di mana ye?

  3. salam…
    boleh tak emailkan kat saya katalog + price list for all the available cookies.
    cookies kat sini nampak menarik sgt!! rasa macam nak cuba skrg juga

    by the way, anisbakery ni di mana ye?

Leave a Reply