Tempahan kuih raya | new cookies

**Update 4 August 2010 : 3 Promosi Tempahan Raya 2010 yang tidak boleh anda lepaskan !

** Update 12 July 2010 ** latest ! kuih raya terbaru 2010 “Coconut Desire”..

[] ——————–

kami memperkenalkan beberapa jenis kuih raya ( biskut raya ) pada tahun ni .

Snow Almond Cookies

almond+chocolate+crumb=yummie!

Ini adalah tambahan kepada beberapa jenis Cookies … seperti yang telah kami maklumkan sebelum ini ( lihat Posting kami berkenaan tempahan kuih raya 2008 sebelum ini )

1 daripadanya. Snow Almond.

  • biskut rangup daripada campuran almond
  • & disalut satu persatu dengan coklat
  • & disalut sekali lagi crumb… ermmm ..
  • cuba sekali … pasti nak lagi … 🙂

….. Snow Almond …sedia untuk dimakan….

Anis Cookies | Snow Almond

 Snow Almond Chocolate

…. ermmm …

Snow Almond Chocolate Cookies

Snow Almond Chocolate Cookies

p/s : untuk mendapatkan harga cookies / promosi terhebat sila subscribe ( Percuma ) kepada Email updates kami atau Feed kami .

thanks 🙂

Related links :

  1. Weekly Update ! Tempahan Kuih Raya 2010
  2. Kuih Raya 2010 | latest picture gallery

55 thoughts on “Tempahan kuih raya | new cookies”

  1. salam…
    hi sham n nisa… hows ur bsness? im really intrested 2 be one of ur part 🙂 so could u plz give me the detail bout ur cute kuih muih tu… n also the price borong haaa… bg mulah sikit eh…
    k u can get along wif me at 0122282284..
    da….

  2. Hi , bole tak i tau senarai2 cookies ygu ada utk tempahan hari raya atau hari lain. and the price list pls.. and closing date bila.. n pls provide me the details. thanks

  3. SITIZ,
    untuk senarai cookies & price list > sila check email ya..
    buat masa ni closing date adalah pada 15th Sept. Tetapi jika ada perubahan – kami akan inform kemudian.
    thanks & selamat berpuasa SitiZ..

  4. Assalamualaikum..

    Baru jumpa website ni…nampak menarik…boleh buat off season order tak….teringin nk makan biscuits…so…boleh email pricelist n pict kalau ada….

    TQ nisa….

  5. kak please email me the catalogue kuih raya for 2009 n how to order n packing-(details)
    when can i start order n the closing date.also how about the shipment.if u have the adress(araound k.l) which my husband can self collect for the order?
    yieyie,sabah.
    (love my mother in law).

  6. saye dah pun oder n da dpt fed back emel yg anis bake da trime form… cume tngu rply tuk tau harga kontiti nye huhuh xsbr lo

  7. salam… saya berminat nak order biskut raya tapi bagaimana dengan penghantaran biskut tersebut? boleh email kan list biskut dan harga untuk order?
    ermm… yang dalam Majalah 3 sabtu lepas tu, company anda ker?
    terima kasih.

Leave a Reply