Tempahan Kuih Raya 2017

tempahan kuihraya online di kedai online kami di www.kedaikek.com

Klik Di Sini untk membuat tempahan terus di kedai Online kami

LATEST UPDATE 


👉**22/5/2018** PROMOSI Tempahan Kuih Raya ONLINE & FREE DELIVERY untuk anda 

👉**21/4/2018** >>Tempahan Kuih Raya tahun 2018 sudah dibuka <<

👉**5/4/2018**  Tempahan Kuih Raya secara online di sini –>> KEDAIKEK.COM <<–

Salam All .. Untuk tempahan kuih raya tahun 2017 , kami menyediakan sehingga 15 jenis biskut raya untuk pilihan anda . Maksud kami 15 kuih raya terbaik #anisbakery 🙂

Berikut adalah Katalog Kuih Raya 2017 untuk rujukan anda :

  • Harga Kuih Raya tahun ni bermula daripada RM 19 – RM 35  ( sebekas ) bergantung pada jenis kuih raya .
  • Anda Boleh JIMAT banyak , sekiranya anda membuat pembelian di dalam  kuantiti besar ( 3 – 5 bekas ) ** Kami cadangkan anda berpakat dengan ahli keluarga / kawan2 sepejabat untuk membuat tempahan bersama bagi menikmati penJIMATan hebat ini !  🙂 . ( Harga Borong )
  • FREE Delivery untuk tempahan anda sekiranya memenuhi syarat2 tempahan ( ** Minimum order RM 350 & anda berada di dalam kawasan delivery kami )  p/s Nak Check samada kawasan anda berada dalam delivery coverage kami ?  –>> WhatsApp kami sekarang — 012-6664044
  • dan bagi setiap pembelian kuih raya untuk tahun ini , akan melayakkan anda mendapatkan Dark Chocolate Brownies kami pada harga yang tak masuk akal ini 👉🏻 RM 29 je … 🙂  thanks ALL

Sample Packaging Kuih Raya 2017

**LATEST UPDATE 21/4/2018** >>Tempahan Kuih Raya tahun 2018 sudah dibuka <<

Latest Update : Tempahan Kuih Raya 2017 

57 thoughts on “Tempahan Kuih Raya 2017”

  1. salam…abg sham..ingat sy lagi..bli cupcakes dr putrajaya…may b lu kot :P…
    sy nak tny harga tuk biskut raya “snow almond” n “almond chocolate strawberi”

    1. Salam Rusha ..
      thanks … yes kami masih lagi .. 🙂

      harga lengkap untuk semua cookies – akan kami keluarkan bermula minggu ni – insyaAllah.
      Kami masih maintain harga last year . RM 27 / box . Fresh baked cookies . Semuanya Home made style cookies.

      ( p.s Rusha : …. kami akan umukan beberapa promosi untuk tempahan raya 2010 & with special diskaun untuk customer AnisBakery.net .. – coming soon 🙂 )

      wslm

    1. Salam Rusha ..
      ade 2 harga sebenarnya :
      * ada jenis cookies yg harganya RM 23 / box
      * & ada yg RM 27 / box

      nanti kami akan siapkan katalog raya untuk tahun 2010 – ASAP 🙂 .
      tq

  2. Salam…….
    U ada list biskut-biskut raya 2010 ini tak dan harga setiap jenis?Kalau order from Kuching, Sarawak boleh ke?Berapa kos penghantarannya??

    TQ.

    1. Salam Sharifah ..
      * kami sedang menyiapkan list harga biskut raya ni ( katalog raya 2010 ) & kami akan letak di laman web ini tidak berapa lama lagi .

      * yes . kami boleh buat delivery ke Sarawak .

      * maklumat kos delivery untuk penghantaran ke mana2 tempat di Malaysia ni akan akan letakkan di laman web ini juga kelak .

      thanks & wassalam

      p.s : jangan lupa bookmark laman web ini ya ** press Ctrl d **

  3. Askum,
    Sy lihat cookies n cupcakes keluaran Anisbakery mmg cntk n menyelerakan serta kreatif..Bagaimana caranya bg sy yg nak bt tempahan n penghantaran ke Sabah? Klu bole, sy nak minta list n price skali..TQ

  4. saya berminat dengan perbagai biskut yang anda siarkan. kalau boleh tolong hantar senaria nama biskut terbaru anda.dan harganya.saya na mencuba untuk di pasarkan di tempat saya

    sekian teri kasih.

  5. hi, saya berminat untuk menjadi pengedar biskut raya tolong hantarkan gambar biskut raya anda dan harganya sekali. Kalau boleh saya ingin mengambil sample biskut raya anda itu.

  6. hi anis..
    looks delicious u nyer kue2…cute2 lak tu.
    cmner yea kalo nk jdk pngedar?bape harge u tolak n cmner nk dptkan sample?
    tq…

  7. salam kak nisa & abg sham
    Sy nk tny price utk Raya Gift hampers 2010. brp ye?
    saya berminat utk menjadi pengedar.
    boleh emailkan saya details harga pengedar.
    terima kasih

  8. hai,
    cantik2 hias kuih nya,boleh tak bagi saya
    senarai harga semua kuih,kek,biskut raya tersebut..
    klu boleh email kan kata saya yer..tQ

    1. thanks Intan .
      buat masa ini , kami sedang menyiapkan katalog lengkap untuk semua jenis cookies ( di jangka siap hujung minggu ni / awal minggu depan ). InsyaAllah , setelah semua maklumat sudah tersedia nanti , kami akan emailkan segala maklumat yg diperlukan pada Intan .

      many thanks & wasalam

  9. Salam,

    Kalau nk dptkan sample cookies tu mcmaner ? berminat gak nak menjadi agen jualan biskut raya tu ? bleh send detail price for wholesale cookies 2 me. Kalu di kelantan mcmaner ? Thanks

Leave a Reply