Tempahan Kuih Raya 2020

Kami sediakan lebih daripada 14 Jenis pilihan kuih raya untuk santapan hari raya anda tahun ni .

  • Ada 2 Jenis Tart Nenas !
2 jenis Tart nenas ! Yang mana satu anda suka
  • dan tahun 2020 ni kami buat BISCOTTI ! Ada 2 jenis = Pistachcio Cranberry Biscotti & Chocolate Almond Biscotti ! — pernah makan Biscotti tak ?
2 Jenis Pilihan Biscotti . Dua2 nya best ๐Ÿ™‚
  • ada Kuih Raya baru! Tart Cadbury! yes dgn setiap keping kuih mempenyuai satu keping chocolate Cadbury atasnya … awesome kan ๐Ÿ™‚
  • Kuih Siput Legend ! pun available
  • dan macam2 lagi… cuba anda check Katalog Kuih Raya kami di bawah.

57 thoughts on “Tempahan Kuih Raya 2020”

  1. salam…abg sham..ingat sy lagi..bli cupcakes dr putrajaya…may b lu kot :P…
    sy nak tny harga tuk biskut raya “snow almond” n “almond chocolate strawberi”

    1. Salam Rusha ..
      thanks … yes kami masih lagi .. ๐Ÿ™‚

      harga lengkap untuk semua cookies – akan kami keluarkan bermula minggu ni – insyaAllah.
      Kami masih maintain harga last year . RM 27 / box . Fresh baked cookies . Semuanya Home made style cookies.

      ( p.s Rusha : …. kami akan umukan beberapa promosi untuk tempahan raya 2010 & with special diskaun untuk customer AnisBakery.net .. – coming soon ๐Ÿ™‚ )

      wslm

    1. Salam Rusha ..
      ade 2 harga sebenarnya :
      * ada jenis cookies yg harganya RM 23 / box
      * & ada yg RM 27 / box

      nanti kami akan siapkan katalog raya untuk tahun 2010 – ASAP ๐Ÿ™‚ .
      tq

  2. Salam…….
    U ada list biskut-biskut raya 2010 ini tak dan harga setiap jenis?Kalau order from Kuching, Sarawak boleh ke?Berapa kos penghantarannya??

    TQ.

    1. Salam Sharifah ..
      * kami sedang menyiapkan list harga biskut raya ni ( katalog raya 2010 ) & kami akan letak di laman web ini tidak berapa lama lagi .

      * yes . kami boleh buat delivery ke Sarawak .

      * maklumat kos delivery untuk penghantaran ke mana2 tempat di Malaysia ni akan akan letakkan di laman web ini juga kelak .

      thanks & wassalam

      p.s : jangan lupa bookmark laman web ini ya ** press Ctrl d **

    1. salam ernawati ,
      thanks for yr interest.. ๐Ÿ™‚
      minimum kuantiti untuk borong = 100 bekas sahaja .

      nanti kami akan emailkan details nya .

      wassalam

  3. Salam Anis,

    Saya juga berminat untuk menjadi pengedar. Kedai anis kt mane ya? Pls contact me. Thanx

  4. Askum,
    Sy lihat cookies n cupcakes keluaran Anisbakery mmg cntk n menyelerakan serta kreatif..Bagaimana caranya bg sy yg nak bt tempahan n penghantaran ke Sabah? Klu bole, sy nak minta list n price skali..TQ

  5. saya berminat dengan perbagai biskut yang anda siarkan. kalau boleh tolong hantar senaria nama biskut terbaru anda.dan harganya.saya na mencuba untuk di pasarkan di tempat saya

    sekian teri kasih.

  6. hi, saya berminat untuk menjadi pengedar biskut raya tolong hantarkan gambar biskut raya anda dan harganya sekali. Kalau boleh saya ingin mengambil sample biskut raya anda itu.

  7. hi anis..
    looks delicious u nyer kue2…cute2 lak tu.
    cmner yea kalo nk jdk pngedar?bape harge u tolak n cmner nk dptkan sample?
    tq…

  8. salam kak nisa & abg sham
    Sy nk tny price utk Raya Gift hampers 2010. brp ye?
    saya berminat utk menjadi pengedar.
    boleh emailkan saya details harga pengedar.
    terima kasih

  9. salam…

    sya ingin tnya kalau ingin menjadi pengedar biskut rayabagaimana?adakah sampel biskut atau katolag?

  10. hai,
    cantik2 hias kuih nya,boleh tak bagi saya
    senarai harga semua kuih,kek,biskut raya tersebut..
    klu boleh email kan kata saya yer..tQ

    1. thanks Intan .
      buat masa ini , kami sedang menyiapkan katalog lengkap untuk semua jenis cookies ( di jangka siap hujung minggu ni / awal minggu depan ). InsyaAllah , setelah semua maklumat sudah tersedia nanti , kami akan emailkan segala maklumat yg diperlukan pada Intan .

      many thanks & wasalam

  11. Salam,

    Kalau nk dptkan sample cookies tu mcmaner ? berminat gak nak menjadi agen jualan biskut raya tu ? bleh send detail price for wholesale cookies 2 me. Kalu di kelantan mcmaner ? Thanks

    1. Yes Rina … we can arrange a special delivery to United States for U . Just full up this order form & we wil email U your details order & cost. tqvm Rina

Comments are closed.