Tempahan Muffin ( with container ) pada harga runtuh…..

marble Chocolate Muffin & Chocolate chip muffin

Tempahan Muffin @ ANisBAkery.net

all-muffin-3-tiers

Muffin tiers

ready to eat muffin

Muffin Marble Chocolate vs Muffin Chocolate Chip

Muffin Container without decoration

Bekas Muffin ( Dome Cover )

Harga runtuh di AnisBakery.net ..pada .bulan April & May 2008 ini sahaja.

Kini anda boleh mendapatkan Muffin untuk majlis Istimewa anda pada harga yang sangat istimewa.Setiap muffin akan didatangkan lengkap dengan Container nya sendiri ( …jadi anda tidak perlu lagi pening kepala membeli Container Muffin berasingan..)

Tawaran terhad di AnisBakery.net:

  • 750 Biji Muffin ( Minimum Order)
  • Muffin With Container
  • Muffins are baked Fresh , Made-to-Order…
  • Terdapat banyak pilihan jenis& perisa Muffin mengikut ‘taste’ anda…


ok. Berapa harganya? Kebiasaannya Harga bagi setiap pakej 750 biji Muffin with Container tidak kurang daripada RM 1,010.00 . Tetapi kini anda boleh mendapatkan pakej 750 Muffin ini pada RM 1,010.00 RM 799.00 sahaja.

RM1,010 – RM 799 = RM 211 . Ya. Penjimatan hebat sebanyak RM 211 untuk anda.


*** BONUS Tambahan***
Untuk 30 tempahan / pengesahan tempahan pertama yang kami terima sepanjang tempoh promosi ini, kami memberikan anda PERCUMA ,1kg *** Wedding Cake .
Dengan dekorasi Istimewa. Boleh disesuaikan dengan warna tema Majlis Anda…. Bernilai RM 75 – RM 95.
..

*** Sila Lawati Wedding Cake Gallery kami… di sini

Kesimpulannya,dengan PROMOSI ini membolehkan anda memperolehi:

  1. Pakej Penjimatan hebat untuk Muffin lengkap dengan Container
  2. Penjimatan serta-merta RM 211 + RM 75 = RM 286….Wow…!!
  3. Pakej lengkap Muffin & Cake. ( Jimat Masa, wang & tenaga anda..)
  4. Fresh-Baked Muffin….
  5. Special Decorations for your Cake…

*** Update 11 August 2008 : Promosi ini sudah tamat pada Jun 2008. Sila call 019-3797 569 /email kami untuk mendapat harga terkini . tq

Hubungi kami sekarang untuk maklumat lanjut / promosi lain :

| Sham&Nisa |
Phone : 019-3797 569 / 019-255 4537
Email :
[email protected]
AnisBakery.net’s Contact Form
Technorati Tags: ,Tempahan Muffin,,Muffin with container,

Related Links :

45 thoughts on “Tempahan Muffin ( with container ) pada harga runtuh…..”

  1. saya berminat dgn produk yg ditawarkan…bagaimana kalau pesanan yg kurang daripada 750…saya berminat utk membuat pesanan sebanyak 300 pcs…kalau with container berapa price dan withour container pulak berapa price

  2. salam, sy minat nak order lebih kurang 1000 cupcakes or muffin with container. Dalam website u ada 3 jenis container, boleh email kan quotation utk ketiga2 jenis container. thanks.

  3. Hiii…
    Berapa harga muffin dan cupcakes bagi 500pcs. Yang ada siap decoration.. Pls quote harga with container dan without container… Dan berapa kalau tanpa decoration. Tq

  4. salam, sy minat nak order lebih kurang 1000 muffin with container. Dalam website u ada 3 jenis container, boleh email kan quotation utk ketiga2 jenis container. kalau sy order dlm quantity 1000 muffin n keatas with container,u bole bg discount? thanks.

  5. mnarik gak guna muffin…tp yg bwh rm1 tue kira termasuk ngan packaging terus ke?..koz sy nie nk cut cost..
    tp kalu bwh rm1 termasuk packaging sy bminat lh..
    majlis sy di kelantan…
    nti kira plak ke pgagkutan or mcmane??…detail lh..

  6. Salam..
    klu i nk tempah 1000 pcs muffin choc chip tu brape kos nye ek??
    n klu bleh u bgtau price tuk 1000pcs muffin tu with container n w/out container..
    TQ so much…

  7. Salam..
    Kalau saya nak tempah antara 800 – 1000 pcs muffin, berapa harga yang ditawarkan? Ada berapa jenis harga yang ditawarkan dan berapa perisa? Boleh bagi harga with container dan w/out container..

    Terima kasih.

  8. aslamkm…
    saya akan bersanding june ini…
    boleh tak berikan saya cadangan gift yang sedap,cantik,simple, dan murah..
    muffin atau cupcakes …. muffin takde offer ke untuk tahun ni…
    bolah tak saya dapatkan quotation muffin untuk 2000pcs…

  9. salam,ni mcm mnarek…nk tau quo tuk 1000pcs muffin with container…mjlis 26June 2010.. mixed flavor…thanx!!

  10. salam..hai pn.nisa, if muffin tu container di tukar pd small box..berape hargenyer..bleh emailkn quo for muffin with box & with container utk jumlah dlm 700-800..thank you.

  11. salam

    kal nak tau quo utk 400pcs muffin with container +kos hantar saya duk kt gombak.. acara majlis 28/5/2010 … mixed flavor

  12. salam….

    akak….Kalau saya nak tempah 200 pcs muffin , berapa harga yang ditawarkan?+ kos hantar kt sentul…acara majlis kat kelantan awal bln 6 ni

  13. salam…
    saya berminat utk tempah muffin utk door gift weeding amount dlm 700-800 sekali dgn container dan mix flavour..weeding 3/10/2010 ( sunday) boleh email harga sekali?
    tq..

  14. Salam,

    Muffins tu kalau order for wedding 1000 pcs with container…. where are you and can U deliver? Akak dekat Ampang ni, wedding planned in early january 2011. How much would be the cost?

  15. Hi, boleh tlg emailkan quote for 900pcs of muffin (choc). This is for April & May. Saiz nie small ker or medium or large? Boleh ker request for large size? and how much is it for 900pcs. TQ.

  16. assalamualaikum wtb,
    Saya perlukan harga muffin dllnya yang terkini serta promosi yang ditawarkan setiap produk kek anisbakey. Minta emailkan kepada saya segera. terima kasih.

  17. Assalamualaikum
    boleh tak dapatkan quote utk 1000 keping muffin with dome cover?
    just bertanye, boleh ke campur, macam 500 vanilla + 500 choc chip ke..
    penghantaran ke kajang mcm mane?
    thanx.

  18. Assalamualaikum
    boleh tak dapatkan quote utk 1000 keping muffin with dome cover?
    just bertanye, boleh ke campur, macam 500 marble + 500 choc chip ke..
    penghantaran ke kajang mcm mane?
    thanx.

  19. salam..saya nk tye quotation utk 300 pcs without and with container..berape saiz muffin tu ek??n boleh antar ke area putrajaya x??

  20. Endon binti Abdullah

    Salam please notify me a quotation for chocolate moist cup cake for wedding door gift# with container for 1ooo pcs onwards

Leave a Reply