Tempahan Pink Cupcakes 2.0

peminat warna pink amat ramai sekali .

pink cupcakes

 

Percayalah kenyataan ini. Lebih 50% daripada pelanggan2 kami memilih / berminat dengan warna pink . Beberapa bulan yang lepas , seorang daripada customer kami membuat special request pada Nisa untuk membuat decor cupcakes dengan warna tema ‘pink&purple’.

Maka – terhasillah satu lagi variant cupcakes di AnisBakery.net ini ( untuk variasi cupcakes lain lihat posting kami sebelum ni ..)  yang kami namakan ‘pink&purple cupcakes’. Dan kami membuat satu posting khas di laman kami untuk pink&purple cupcakes ini.

Pink Cupcakes 2.0

…  beberapa minggu yang lalu – kami menerima satu lagi tempahan dengan tema yang sama .

pink birthday cake Ilham2

.. tetapi dengan sedikit kelainan. Pink Cupcakes 2.0 ( now- available with strawberry flavour ! 🙂 )

pink n purple

dan juga ditambah ‘wording’ pada cupcakes..  .  amat2 sesuai untuk dijadikan Birthday Cupcakes , Hantaran cupcakes, wedding cupcakes ataupun sebagai wedding gift.

pink n purpleclose

gambar dari sudut tepi.. ( our favourite )

 

 

pink n purple date

& jangan lupa request untuk tarikh penting seperti ini ya…!.

 

 

Tempahan Pink Wedding Cupcakes

Jika anda adalah peminat pink.. & anda akan melangsungkan perkahwinan tidak lama lagi …

..dan anda lebih ‘prefer’ wedding cupcakes daripada wedding cakes …

.. ataupun kombinasi Wedding Cupcakes + Snow White Wedding Cakes .. untuk majlis anda nanti …

.. samada 2 tiers … ataupun  3 tiers … ( U decide..)

Hubungi kami segera ! ( call hari ni !)  – kami ingin ( amat teruja sebenarnya 🙂 ) untuk membuat satu pakej wedding cupcakes dengan tema pink….. untuk anda  .

Khas untuk pelanggan yang bertuah , kami akan membuat 1 posting Istimewa ( special coverage ) untuk wedding cupcakes anda di laman web ini ( complete with slideshow ) untuk tatapan anda, family , frens etc… 24/7 …

dengan kata lain  kenangan indah anda akan diabadikan Online … .. 🙂

 

thanks all..

On the phone 019- 3797 569 ~ sham | 019-255 4537 ~ nisa

 

Related Links :

 

17 thoughts on “Tempahan Pink Cupcakes 2.0”

  1. saya ili macam mana saya nak tempah?
    saya nak yang macam kak iffa bagi kat nazuitm 2.. saya da try da
    yang choclate 2 sedap tol..
    yang korang wat tok dia ada 2 jenis kan? 2 saya suke.. yang lagi satu sedap gak tapi prefer yang 2 2.
    penat cari mana akak naz tempah kek 2.. akhirnye berjaya
    yeyeyyeye

  2. salam..i ber minat sgt about ull nyer product!! so cute…
    boleh bg i info about cup cake n quo skali x..acctually utk hantaran pertunangan n gift,kalu boleh u komen2 or give some ideas kk..u tgl maner eh?? boleh i dpt kn trial set x??

  3. hii,
    saya nida, saya berkenan dengan cupcake pink +purple tu… cantik sgt2
    nak buat hantaran untuk perkahwinan..
    boleh bagi quotation tak berapa harga…
    & kalo nk uat gift tuk tetamu & order >1000 pcs brp lak hg? ada diskaun tak….

  4. hi..
    i interested with this pink cupcakes n also pink&purple cupcakes. is it still available? if yes, boleh x bg info both of the cupcakes n the quo..actually utk hantaran pertunangan.
    t.i.a:)

Leave a Reply to julian Cancel reply