wedding cake for Deejay Nazie “KLFM”

weddingcake djnazie

wedding cake for deejay nazie KLFM

Terima kasih pada Deejay Nazie yang  memberi kepercayaan pada kami untuk menyediakan wedding cake untuk majlis perkahwinannnya baru2 ni.

special request daripada Deejay Nazie “

… wedding cake …  coklat .. tema moden ..kontemporari … & tiada bunga-bungaan …”

The Wedding Cake

  • kesemuanya = 4 tingkat
  • moist chocolate wedding cake & Kit Kat Chocolate Cupcakes
  • warna tema : Coklat & Pink
  • pakej lengkap dengan wedding cake tiers & pisau pemotong kek pengantin ..

 

deejay nazie

 

*** klik di sini <<–  untuk melihat gambar resolusi tinggi

 

Thanks  pada Dj Nazie kerana sudi berkongsi gambar2 ni 🙂 .   Sila baca seterusnya berkenaan Wedding Cake ni di laman web rasmi Dj Nazie

 

ermmm .. apa pendapat anda …?

 

 

 

On the phone 019- 3797 569 ~ sham | 019-255 4537 ~ nisa | Email : [email protected]

Related links :

 

 

26 thoughts on “wedding cake for Deejay Nazie “KLFM””

  1. Akak saya nak tanya kek sebiji mcm dalam gambar dj nazie kahwin berapa ye.kalau saya ada ambil bahulu kemboja 1000px ada dapat diskaun ke….plz reply asap…tq…
    nice kek 🙂

  2. boleh emailkan price for wedding cake yg u buatkan utk Dj Nazrie.
    also cupcake prices with box for 100 pcs as doorgifts for VIPs aka relatives for wedding.
    tgh planning for my sis in law wedding on 5th June 2010.
    Tq 🙂

  3. slm..
    saya nak order cupcake hantaran. tema coklat gold. kena bwk naik flight. wedding dlm 2 hari lepas tu. so bpe lama agak2 tahan cupcake ni?

  4. slm..ingat nak order cam kek nazi nih…tapi tkr sket wane tema…coklat biru. bleh? untuk wedding 21hb ni…nti bagi quotation yek. tq kak.

  5. salam kak….
    blh x akak email kan hrga tuk wedding cake dj nazie ni…tp tuk kek 2 tingkat n cupcakes dlm 100biji????

  6. askum, kak nisa….

    tolong quote utk sy harga kek ni.. tp just nk 3 tingkat saje… cup cake depends la pd akk yg bersesuaian.. tema merah, hitam, putih….. thanks a lot kak….. as soon as possible ye….

Leave a Reply